Medlemservice

Fodbold er ikke bare fodbold. Det er derfor, du er medlem. Fordi vi hjælper dig med alt det uden for kridststregerne, så du kan fokusere på din karriere - og få mest ud af den.

Medlemsfordele

Vi har skræddersyet vores medlemsfordele til dig. Læs mere om dine fordele og få adgang til dine rabatkoder her.

Rådgivning

Du får den bedste rådgivning ved at snakke med os. Derfor er det vores klare opfordring, at du rækker ud til os, hvis du har brug for vores uvildige rådgivning. Vi har ikke desto mindre samlet en række guides på de typer af rådgivning, vi yder mest af. Det er et godt sted at starte.

Spillerforeningen x Protreatment

Spillerforeningen x ProTreatment er et tilbud om preseason-træning både sommer og vinter. Programmet er forebyggende og optimerende træning og vil over ugen variere.

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.