Spillerforeningen x Protreatment

Vi har allieret os med nogle af de skarpeste og dygtigste fysioterapeuter i landet. Det har vi af en eneste grund: For at give dig de bedste muligheder for at arbejde med din krop.

Vintertræning 2022

Både vinter og sommer tilbyder vi sammen med ProTreatment preseason-træning i Aarhus, Nørresundby og København.

Vores vintertræning er for dig, der vil investere i dig selv. Som vil give alt for at stå stærkest muligt til den nye halvsæson. Eller til dig, der lige nu kommer sig vej tilbage efter genoptræningen og har brug for et frisk pust og en genoptræning med andre, som står i samme situation.

Programmet er forebyggende og optimerende træning og vil hen over ugen variere mellem traditionel Protreatment-træning, core-træning, eksplosivitetstræning, styrketræning og genoptræning efter behov.

Hver træningsgang er der mulighed for en times behandling inden træning og halv times behandling efter træning.

Fra den 28. november 2022 til den 6. januar 2022 kan du som medlem deltage i Spillerforeningens træning hver mandag, onsdag og fredag hos ProTreatment i Aarhus og København og hver tirsdag og fredag hos ProTreatment Nørresundby.

Download icon

København - Jorcks Passage

Download
Download icon

Nørresundby

Download
Download icon

Århus

Download

Tilmeld dig her

Kresten Blæsild

Kresten Blæsild

Rådgiver

Er du nysgerrig på træningen, eller har du et konkret spørgsmål, så er du meget velkommen til at tage fat i Kresten Blæsild, der er projektleder på vores preseason-træninger.

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.