Spillerforeningen x Protreatment

Vi har allieret os med nogle af de skarpeste og dygtigste fysioterapeuter i landet. Det har vi af en eneste grund: For at give dig de bedste muligheder for at arbejde med din krop.

Preseason-træning 2023

Både vinter og sommer tilbyder vi sammen med ProTreatment preseason-træning i Aarhus og København.

Vores preseason-træning er for dig, der vil investere i dig selv. Som vil give alt for at stå stærkest muligt til den nye halvsæson. Eller til dig, der lige nu kommer sig vej tilbage efter genoptræningen og har brug for et frisk pust og en genoptræning med andre, som står i samme situation.

Programmet er forebyggende og optimerende træning og vil hen over ugen variere mellem traditionel Protreatment-træning, core-træning, eksplosivitetstræning, styrketræning og genoptræning efter behov.

Hver træningsgang er der mulighed for en times behandling inden træning og halv times behandling efter træning.

I uge 23, 24, 25 og 26 kan du som medlem deltage i Spillerforeningens træning hver mandag, onsdag og fredag hos ProTreatment i Aarhus og København.

Nyhed: Hurtighedstræning i København

Som et ekstra ordinært tilbud, tilbyder vi i år atletiktræning med fokus på løbestilsteknik og øget hurtighed. Atletiktræningen foregår i Fremad Valbys faciliteter varetaget af Conrad Lind, der er aktiv udøver og træner i Sparta.

Træningen foregår 8/6, 13/6, 15/6, 20/6, 22/6, 27/6, 29/6 mellem 10:00-12:00.

Obs: Hurtighedstræning tilbydes kun i København.

Læs mere her

Download icon

Preseason-træning Århus

Download
Download icon

Preseason-træning København

Download

Tilmeld dig her

Kresten Blæsild

Kresten Blæsild

Rådgiver

Er du nysgerrig på træningen, eller har du et konkret spørgsmål, så er du meget velkommen til at tage fat i Kresten Blæsild, der er projektleder på vores preseason-træninger.

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.