Stop hadbeskeder

Stop hadbeskeder

Et stigende problem

Er der højere til loftet i vores branche? Ja. Skal du tåle kritik fra din omverden? Ja. Men hadbeskeder og digital chikane er ikke en del af jobbeskrivelsen som professionel fodboldspiller. Og det må det aldrig blive.

Virkeligheden er, at I oplever det sådan. Og at I oplever, at hadbeskeder er et stigende problem. Den udvikling skal stoppes.

Vi er ikke naive. Vi ved godt, vi ikke kommer problemet helt til livs. Ligesom racismen, homofobien og andre former for diskrimination ogsåstadig viser sit grimme ansigt fra tid til anden, selvom vi i årevis er gået forrest i bekæmpningen af problemet.

På samme måde, som vi har gjort med netop racisme og homofobi, vil vi gøre vores for at bekæmpe problemet. For din og sportens skyld.

Tilladelse Påkrævet

For at kunne se dette indhold skal du minimum give samtykke til samling af markedsføringscookies

Det viser vores undersøgelse

Det viser vores undersøgelse

Fire af jer har overvejet at stoppe karrieren på grund af hadbeskeder. Det - og meget andet - viser vores undersøgelse om hadbeskeder.

Sahl har ordet

Sahl har ordet

Vi vidste det godt i forvejen. Nu har vi dokumenteret det. Fordi det er første skridt på vejen.

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.