24

Presse24.2.2023

Årets Mandlige Hold 2022

Der er både blevet plads til de rutinerede gengangere og de fremadstormende talenter. Spillerne har talt: Her er Årets Mandlige Hold 2022.

Årets Mandlige Hold 2022

Af Michael Hehr

I 2013 blev Kasper Schmeichel første gang valgt som sidste skanse på Årets Mandlige Hold, og han har været med lige siden. Det er han vanen tro også i år.

I forsvarskæden har spillerne givet genvalg til Andreas Christensen og Joakim Mæhle, mens Alexander Bah og Joachim Andersen er med for første gang.

Midtbanen udgøres af en ren Premier League-konstellation bestående af debutanten Mathias Jensen, gengangeren Pierre-Emile Højbjerg, der også blev kåret som Årets Mandlige Fodboldspiller 2022, og Christian Eriksen, der, efter sidste års fravær, er tilbage blandt herrernes 11 udvalgte.

Forrest er der genvalg til Andreas Skov Olsen, der har fået selskab af to brandvarme debutanter i form af Jesper Lindstrøm og Rasmus Højlund, der brænder henholdsvis Bundesligaen og Serie A af.

Stort tillykke til alle 11!

Årets Mandlige Hold 2022

Målmand: Kasper Schmeichel

Forsvar: Alexander Bah, Andreas Christensen, Joachim Andersen, Joakim Mæhle

Midtbane: Christian Eriksen, Pierre-Emile Højbjerg, Mathias Jensen

Angreb: Andreas Skov Olsen, Rasmus Højlund, Jesper Lindstrøm

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.