Årets Profil i Kvindeligaen

Sæsonens bedste spiller i landets bedste række. Det er hende, kollegaerne hylder med kåringen af Årets Profil i Gjensidige Kvindeliga.

Tidligere var det en årskåringen. Men fra og med 2017/18-sæsonen er den sæsonbaseret.

Det er spillerne selv, der nominerer og kårer Årets Profil i Kvindeligaen. Vi og DBU uddeler prisen sammen med Hessel HiRE.

Årets Profil i Kvindeligaen

Sarah Dyrehauge er Kvindeligaens bedste

»Det er surrealistisk. Det havde jeg ikke forventet.«

Sådan sagde Sarah Dyrehauge, da hun, som en overraskelse, fik overrakt prisen som Årets Profil i Gjensidige Kvindeliga.

»Jeg havde ikke forventet at være nomineret, og at jeg så vinder prisen foran to andre dygtige fodboldspillere, gør mig meget stolt. Det er en kæmpe ære,« tilføjer Sarah Dyrehauge.

Det er AGF-anførerens kollegaer fra Gjensidige Kvindeliga, der igennem de seneste uger har afgivet deres stemmer, som har valgt Sarah Dyrehauge som Årets Profil.

Sarah Dyrehauge var ikke sen til at sende roser til holdkammeraterne i AGF.

»Det er et kæmpe skulderklap til mine holdkammerater. Det er dem, der gør, at jeg kan være den spiller, jeg er. Det samme gælder trænerstaben, alle i AGF og mine tidligere trænere. Jeg føler, det er kulminationen på hårdt arbejde i en lang række år«, fastslår Sarah Dyrehauge.

Tilladelse Påkrævet

For at kunne se dette indhold skal du minimum give samtykke til samling af markedsføringscookies

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.