7

Presse7.6.2024

Sarah Dyrehauge er Årets Profil i Gjensidige Kvindeliga 2023/2024

Kollegaerne i Gjensidige Kvindeliga har valgt AGF-anfører Sarah Dyrehauge som Årets Profil. Prisen uddeles i samarbejde mellem DBU og Spillerforeningen.

Sarah Dyrehauge er Årets Profil i Gjensidige Kvindeliga 2023/2024

Af Michael Hehr

»Det er surrealistisk. Det havde jeg ikke forventet.«

Sådan sagde Sarah Dyrehauge, da hun i onsdags, som en overraskelse, fik overrakt prisen som Årets Profil i Gjensidige Kvindeliga.

»Jeg havde ikke forventet at være nomineret, og at jeg så vinder prisen foran to andre dygtige fodboldspillere, gør mig meget stolt. Det er en kæmpe ære,« tilføjer Sarah Dyrehauge.

Det er AGF-anførerens kollegaer fra Gjensidige Kvindeliga, der igennem de seneste uger har afgivet deres stemmer, som har valgt Sarah Dyrehauge som Årets Profil.

Spillerforeningen har de seneste uger besøgt alle seks klubber i mesterskabspillet i Gjensidige Kvindeliga. På billedet ses Sarah Dyrehauge afgive sin stemme.

Spillerforeningen har de seneste uger besøgt alle seks klubber i mesterskabspillet i Gjensidige Kvindeliga. På billedet ses Sarah Dyrehauge afgive sin stemme.

Sarah Dyrehauge var ikke sen til at sende roser til holdkammeraterne i AGF.

»Det er et kæmpe skulderklap til mine holdkammerater. Det er dem, der gør, at jeg kan være den spiller, jeg er. Det samme gælder trænerstaben, alle i AGF og mine tidligere trænere. Jeg føler, det er kulminationen på hårdt arbejde i en lang række år.«

»Cadeau til AGF og mine holdkammerater. Og tak til alle dem, der har stemt på mig.«

Af de 109 stemmer, der på tværs af de seks klubber blev afgivet, fik Sarah Dyrehauge altså flest. Hun vinder prisen foran FC Nordsjællands Malia Steinmetz og Kolding IF’s Benedicte Moss Rasmussen.

Det er spillerne i Gjensidige Kvindeliga, der vælger Årets Profil i Gjensidige Kvindeliga. Hver spiller har én stemme, og eneste krav er, at de ikke må stemme på en spiller fra egen klub. Prisen som Årets Profil i Gjensidige Kvindeliga uddeles i et samarbejde mellem DBU, Spillerforeningen og Hessel HiRE.

Tilladelse Påkrævet

For at kunne se dette indhold skal du minimum give samtykke til samling af markedsføringscookies

Tidligere vindere

2022/23: Nanna Christiansen
2021/22: Kyra Carusa
2020/21: Olivia Holdt
2019/20: Nanna Christiansen
2018/19: Nanna Christiansen

Magnus Hviid

Magnus Hviid

Kommunikationsdirektør

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.