19

Artikel19.11.2016

Florentina Olar er Årets Profil i 3F Ligaen 2016

Fortuna Hjørrings ældste er også den bedste. Rumænske Florentina Olar er Årets Profil i 3F Ligaen.

Af Spillerforeningen

I sit første år i den nordjyske klub var hun med til at sikre Fortuna Hjørring det danske mesterskab. Og siden er det kun gået én vej for Florentina Olar, der også er en stor del af forklaringen på Fortunas succes i Champions League.

Før lørdagens topkamp mod Brøndby blev Florentina Olar hædret med titlen Årets Profil i 3F Ligaen. En hæder, som Spillerforeningen og 3F står bag, og det var Spillerforeningens formand, Jeppe Curth, der overrakte prisen til Florentina Olar sammen med Per Kjeldsen, formand for 3F Midtvendsyssel.

Florentina Olar er 31 år og har spillet lige omkring 100 kampe for Fortuna Hjørring siden ankomsten i 2013.

Karrieren tog fart i hjemlandet Rumænien, og med klubben C.F.F. Clujana vandt Florentina Olar otte gange det rumænske mesterskab, blev pokalvinder otte gange og i 2007 blev hun kåret som årets atlet i byen.

Derefter indledte hun sit udlandseventyr, og det blev først en tur til Italien, hvor Florentina Olar spillede for S.S. Lazio Calcio Feminille, hvor hun spillede et enkelt år. Derefter røg hun til Cypern, hvor hun spillede for Apollon Ladies fra 2009-2013, inden hun havnede i Hjørring.

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.