2

Artikel2.10.2017

Spillerne sikrer U21-landsholdssamling

Spillerforeningen og spillerne har sikret, at U21-landsholdets samling kan gennemføres med tillid til, at DBU er klar til at forhandle en permanent aftale på plads sideløbende med samlingen.

Af Spillerforeningen

Spillerne har valgt at deltage i U21-landsholdssamlingen med tillid til, at DBU er klar til at indgå en permanent aftale med tilbagevirkende kraft sideløbende med samlingen.

- Vi har tillid til, at DBU er klar til at forhandle en permanent aftale på plads med tilbagevirkende kraft gældende for denne samling. Derfor har vi i samråd med Spillerforeningen valgt at deltage i samlingen, siger Mathias Jensen, anfører på U21-landsholdet, og fortsætter:

- Men det er vigtigt for mig at understrege, at nu skal DBU også være klar til at forhandle reelt og klar på at finde løsninger. Vi har taget ansvar som spillere og gjort alt for at få det her løst, nu skal DBU leve op til deres ansvar og være løsningsorienterede, siger han.

Der er aftalt nye forhandlinger den 9./10. oktober, sideløbende med U21-landsholdets samling, hvor en permanent aftale med tilbagevirkende kraft skal findes.

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.