29

Spiller til Spiller29.9.2022

77: Ni minutter med Jeppe Grønning om Karriereskifteseminar

Play button

Hvad er Karriereskifteseminar? Hvad lavede Jeppe Grønning der? Og hvad tog han med derfra? Brug ni minutter med Viborg FF-anføreren og få svarene.

Lyt og abonnér: Spotify, Apple Podcast

Play button
00:00
Sound

»Man mærker, at man er samme sted, og at man jo er kollegaer, selvom man normalt er konkurrenter. Det, synes jeg, er en rigtig, rigtig god ting. Så mærker vi, at vi er samme sted i livet og går med de samme tanker.«

Det er Jeppe Grønnings ord. Han bruger dem til at beskrive, hvad Karriereskifteseminar er for ham. Og her er det særligt rammerne – at mødes med andre fodboldspillere i en anderledes kontekst – der tilfører den helt store værdi for ham.

»Det bliver lidt sårbart. Og det er egentlig meget rart. At den her machoverden, vi nogle gange er i… maskerne, de falder lidt, og vi kan snakke åbent om, at vi har de samme følelser.«

»Vi går alle sammen og forsøger at forberede os til det, der er uundgåeligt for os alle sammen. Det, synes jeg, er rigtig godt,« forklarer han i den her udgave af vores podcast, ’Spiller til Spiller’.

Svarene ligger hos os selv

I år var anden gang, Jeppe deltog i Karriereskifteseminar. Han vidste altså, hvad han gik ind til. Hvad han kunne – og ikke kunne – forvente sig af dagen.

»Det er jo ikke, fordi der kommer nogle endegyldige svar. Det kan der heller ikke, for svarene ligger nok i sidste ende hos os selv. Men bare det, at vi får rammerne til at dykke lidt mere ned i det, der venter, og høre på nogle, der har været der, er enormt inspirerende.«

»Det gør, at man hele tiden bliver en lillebitte smule klogere på tingene, og så skulle man gerne i sidste ende nå til et sted, hvor man er så klar, som man kan være,« siger den 31-årige familiefar.

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.