19

Presse19.1.2021

Årets Mandlige Hold 2020

Seks spillere fra sidste års hold har fundet vej til Årets Mandlige Hold 2020. Det er spillerne selv, der sætter holdet.

Årets Mandlige Hold 2020

Af Spillerforeningen

Kasper Schmeichel blev for nyligt kåret til Årets Mandlige Fodboldspiller, og landholdskeeperen er da også på suveræn vis blevet stemt ind på Årets Mandlige Hold.

Foran sig har han Simon Kjær, som også var på holdet sidste år og i øvrigt også var nomineret til Årets Mandlige Fodboldspiller. Til gengæld får landsholdskaptajnen tre nye spillere omkring sig. For ind på holdet er stemt Daniel Wass, Jannik Vestergaard og Joakim Mæhle, som erstatter Henrik Dalsgaard, Mathias ’Zanka’ Jørgensen og Jens Stryger Larsen.

På midtbanen er der kun sket en enkelt udskiftning. Tottenham-profilen Pierre-Emile Højbjerg erstatter Lasse Schöne, mens der er genvalg til både Christian Eriksen og Thomas Delaney på tremandsmidtbanen.

I angrebet er der ligeledes to gengangere. Kasper Dolberg og Yussuf Poulsen er igen stemt ind på holdet. De for i år selskab af Martin Braithwaite, der afløser Robert Skov.

Målmand: Kasper Schmeichel

Forsvar: Daniel Wass, Simon Kjær, Jannik Vestergaard, Joakim Mæhle

Midtbane: Christian Eriksen, Thomas Delaney, Pierre-Emile Højbjerg

Angreb: Kasper Dolberg, Yussuf Poulsen, Martin Braithwaite

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.