03. 02. 2021

Taknemlig N’Doye: »Det har været trygt, at Spillerforeningen har kørt sagen for mig«

Ro og tryghed. Det var noget af det, det gav Dame N'Doye, da han allierede sig med Spillerforeningen, da hans forsikringssag skulle en tur igennem forsikringsmøllen. »Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem,« forklarer han selv.

AF MICHAEL HEHR

Vi kender Dame N’Doye som en superligaprofil. Som skarpretter og et FCK-ikon. Siden debuten imod Manchester City i Europa League i 2009 har senegaleseren repræsenteret F.C. København 217 gange, og han er noteret 118 mål. Den 35-årige senegaleser kan med andre ord godt betegnes som ekspert på en fodboldbane.

Anderledes forholder det sig, når det gælder den juridiske – og ofte langstrakte – proces i forbindelse med en skadessag.

Her er den tidligere FCK-spiller langt fra ekspert. Det er Spillerforeningens jurister til gengæld. Så dem allierede Dame N’Doye sig med, da hans forsikringssag skulle en tur igennem forsikringsmøllen. En beslutning, han ikke har fortrudt.

- Jeg har været rigtig glad for den hjælp, jeg har fået fra Spillerforeningen, da jeg blev skadet. Som spiller er du altid påvirket af at være skadet, og det kan være en kompliceret proces med sådan en skadessag – især når man er en udenlandsk spiller og ikke kender det danske system. Men det har været trygt, at Spillerforeningen har kørt sagen for mig, siger Dame N’Doye.

Kunne have fokus det rette sted

Spillerforeningens rådgivere besøger – under normale omstændigheder – jævnligt landets fodboldklubber. Og det var på sådan et klubbesøg, at Dame N’Doye overhovedet blev klar over, at han potentielt havde krav på erstatning.

I dagene efter besøget på 10’eren blev sagen startet. Mens Spillerforeningens jurister tog sig af at indhente alle relevante oplysninger, fokuserede Dame N’Doye på sin genoptræning. En arbejdsfordeling, der bekom ham godt.

- Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem, og det har givet mig en ro, at jeg vidste, der var styr på det. Det har gjort, at jeg ikke skulle bekymre mig om papirarbejdet og alt det forsikringsmæssige.

- I stedet har det givet mig mulighed for at have fokus på min genoptræning, som er et hårdt forløb. Nu er jeg heldigvis kommet godt på den anden side af min skade og er igen klar til at spille fodbold, fastslår N’Doye.

Det skal du gøre, når du bliver skadet

Dame N’Doye er blevet tilkendt to erstatninger. Én fra den lovpligtige arbejdsskadeforsikring, der omfatter alle på det danske arbejdsmarked. Og én fra den kollektive ulykkesforsikring, der er en del af fodboldens overenskomst.

Dermed tilføjer FCK-ikonet sig til den lange liste af medlemmer, der – som en del af medlemskabet – har fået hjælp af vores jurister. En liste, der kun bliver længere og længere.

I skrivende stund har vi cirka 150 verserende sager. Men vi har også tid til at hjælpe dig. For at gøre det lettest for både dig såvel som for vores jurister har vi et simpelt råd til dig, når du bliver skadet: Ring til os. Og gerne så hurtigt som muligt, så alt bliver gjort rigtigt fra starten.

Ring på 33 12 11 28 og spørg efter en af vores jurister. Det sikrer den bedste proces – for dig, for os og for sin sag.

Tilbage

SENESTE NYT

08.09.2021

Spillerforeningen indgår samarbejde med Liiteguard: Giver medlemsfordele på performanceprodukter

LÆS MERE
20.08.2021

Nicoline Sørensen fik tag på udlandstilværelsen i andet forsøg

LÆS MERE
18.08.2021

57: Mads Bech Sørensen om udlandsskifte, ensomhed og succes

LÆS MERE
17.08.2021

»I starten følte man lidt, man måske ikke helt hørte til«

LÆS MERE
16.08.2021

4player sætter fokus på mental resiliens for at understøtte fodboldspilleres mentale sundhed

LÆS MERE
12.07.2021

Nye regler for klubskifter for amatørspillere

LÆS MERE