9

Artikel9.1.2020

Spillerne har sat Årets Mandlige Hold 2019

Kasper Dolberg er eneste nye ansigt på Årets Hold 2019 i forhold til året før.

Af Martin Dons

De danske professionelle fodboldspillere er langt hen ad vejen enige med landstræner Åge Hareide, når han udvælger de 11 bedste, mandlige fodboldspillere til at repræsentere Danmark i rødt og hvidt.

For alle 11 spillere på Årets Hold 2019, som er valgt af Spillerforeningens medlemmer, har i løbet af året haft en startplads på det danske landshold.

På målmandsposten er det ikke så overraskende Kasper Schmeichel, som kollegerne har valgt. Leicester-profilen vandt også prisen som Årets Mandlige Fodboldspiller 2019.

Både bagkæden og midtbanen er identisk med Årets Hold fra 2018. I forsvaret blev stemmeslugeren Mathias Zanka Jørgensen, mens spilleren med flest stemmer på midtbanen blev Thomas Delaney foran Christian Eriksen. De to midtbanespillere var igen i 2019 nomineret til Årets Mandlige Fodboldspiller.

I angrebet er der skiftet på en enkelt plads i forhold til året før. Kasper Dolberg er stemt ind på holdet og erstatter Nicolai Jørgensen, mens der er genvalg til Yussuf Poulsen og Robert Skov. Her løb den danske målscorer mod Schweiz Yussuf Poulsen med flest stemmer.

Målmand: Kasper Schmeichel

Forsvar: Henrik Dalsgaard, Simon Kjær, Mathias Zanka Jørgensen, Jens Stryger Larsen

Midtbane: Christian Eriksen, Thomas Delaney, Lasse Schöne

Angreb: Kasper Dolberg, Yussuf Poulsen, Robert Skov

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.