9

Spiller til Spiller9.4.2024

111: Special: Om at være forældre til en eliteungdomsspiller, om op- og nedture og hjælp på rejsen

Anne Dorthe Bernat er mor til en nu 23-årig superligaspiller. Sammen med sin mand har hun været hele "rejsen" igennem med alle U-landshold, agenter, kontrakter, medier og en masse op- og nedture.

Lyt og abonnér: Spotify, Apple Podcast, Soundcloud

»Det er sindssygt vigtigt, at det er barnets passion. Hvis det er forældrenes drøm og ønske, så glem det. For man får som spiller så mange gok i nøden på den rejse.«

Anne Dorthe Bernat er mor til en nu 23-årig superligaspiller. Sammen med sin mand har hun været hele "rejsen" igennem med alle U-landshold, agenter, kontrakter, medier og en masse op- og nedture.

Rejsen har til tider været hård og fyldt enormt meget i deres familieliv. Et billede, som mange andre forældre til en ung elitefodboldspiller nok vil kunne genkende fra deres egen hverdag. Både nu og når de får mulighed for at kigge tilbage.

»Havde vi vidst, at Spillerforeningen var der, så havde vi helt sikkert taget kontakt om, hvordan håndterer vi det her bedst«

Derfor vil Anne Dorthe dele ud af sine erfaringer, oplevelser, bekymringer, frustrationer og glæder ved at være forælder til et talentfuldt barn. Og give sit syn på, hvorfor hun mener, at man skal tage imod Spillerforeningens tilbud om forældremøder målrettet forældre til unge elitefodboldspillere. Et tilbud og en mulighed, hun ville ønske, hun og hendes mand havde haft mulighed for at gøre brug af.

»Min mand har selv været i fodboldverden, så han havde selv nogle trænere og kontakter, men ikke nogen vi følte kunne rådgive os. Havde vi vidst, at Spillerforeningen var der, så havde vi helt sikkert taget kontakt om, hvordan håndterer vi det her bedst.«

Lyt med i denne udgave af Spiller til Spiller, hvor Anne Dorthe bl.a. fortæller om:

  • Det første møde med agenter
  • Den første kontrakt
  • Den svære forældrerolle
  • At bruge sit netværk og Spillerforeningen

Forældremøder rundt om i landet
Medio april holder Spillerforeningen forældremøder i Kolding, Aarhus og Hvidovre. Det gør vi for at klæde forældrene på, så de kan vejlede og støtte deres døtre og sønner på bedst mulig vis.

Så kom med, når vi afholder forældremøder, der gør dig klogere på professionel fodbold. Tilmeldingen er åben.

Tilladelse Påkrævet

For at kunne se dette indhold skal du minimum give samtykke til samling af markedsføringscookies

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.