19

Spiller til Spiller19.9.2020

31: Portræt af mennesket og fodboldspilleren Erik Sviatchenko

Play button

Han går op i mode og kultur. Og har altid overvejet sit tøjvalg. For det handler om at give det rigtige førstehåndsindtryk, når man møder (nye) mennesker. Med hjælp fra en af hans første trænere og fra tidligere holdkammerater kommer vi i denne podcast tæt – rigtig tæt – på Årets Profil i Superligaen, Erik Sviatchenko.

Lyt og abonnér: Spotify, Apple Podcast, Soundcloud

Play button
00:00
Sound

Han er sin egen, Erik Sviatchenko. Han er tydelig i sin kommunikation og sit udtryk. Og han er ikke bange for at sætte ord på, hvad han kan, og hvad han vil opnå. Og hvordan han ser verden. Han tror på sig selv, og han hviler i sig selv. Han er i mental balance, og det har været nøglen til hans store succes.

Og succes har han. Både kollektivt og individuelt. I juli fejrede Erik Sviatchenko som anfører for FC Midtjylland det danske mesterskab, og senest er han blevet kåret som Årets Profil i Superligaen af de øvrige spillere i ligaen. Og det er i den forbindelse, at vi tegner et portræt af fodboldspilleren og mennesket Erik Sviatchenko.

Hvor kommer den mentale styrke fra? Hvad – og hvem – er han formet af? Og hvordan har hans vej til toppen af dansk fodbold været?

Det forsøger vi at give et svar på i den her udsendelse af Spiller til Spiller. Og det gør vi med hjælp fra hans tidligere træner Glen Riddersholm, hans tidligere akademi- og holdkammerat Mads Albæk og hans tidligere anfører og nuværende assistenttræner Kristian Bach Bak. Og så selvfølgelig Erik Sviatchenko selv.

I den her udsendelse kan du blandt andet høre om:

  • At stikke ud på Heden og konfrontationer med den gamle garde
  • Hvordan Glen Riddersholm og Kristian Bach Bak skabte plads til at være anderledes
  • At finde nøglen til at præstere i et kaos af tanker
  • At være sig selv gennem en hel fodboldkarriere og de slag, det giver

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.