2

Artikel2.12.2016

Mikkel Rygaard er Årets Profil i 1. division 2016

I 2014 blev Mikkel Rygaard kåret som Årets Profil i 2. Division. I 2016, hvor han både har spillet i 1. Division og siden i Superligaen, kan offensivspilleren lade sig hylde som Årets Profil i 1. Division.

Af Spillerforeningen

Mikkel Rygaard har i en alder af bare 25 allerede haft en turbulent fodboldkarriere. Den tog for alvor fart, da han spillede ungdomsfodbold i Charlton FC. Opholdet endte dog ikke, som han drømte om, og efter en hård tid i England besluttede Rygaard at vende hjem til familie og venner i Danmark.

Her må Mikkel Rygaard siges at have fundet fodfæste. I 2014 blev han kåret som Årets Profil i 2. Division vest på baggrund af præstationerne i Næstved BK, og i år kan han altså lade sig hylde som Årets Profil i 1. Division.

Det sker på baggrund af det halve år, han spillede i 1. Division, før han og resten af holdkammeraterne fra Lyngby rykkede op i Superligaen, hvor de kongeblå har gjort sig positivt bemærket.

Tilladelse Påkrævet

For at kunne se dette indhold skal du minimum give samtykke til samling af markedsføringscookies

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.