5

Presse5.1.2019

Christian Eriksen er Årets Mandlige Fodboldspiller 2018

De danske fodboldspillere peger igen på Christian Eriksen som den bedste i landet.

Christian Eriksen er Årets Mandlige Fodboldspiller 2018

Af Martin Dons

Spillerforeningen og Hessel HiRE har til DR Sportens gallashow Sport 2018 netop uddelt priserne til Årets Mandlige Fodboldspiller. Og igen i år var det Christian Eriksen, der løb med prisen.

Christian Eriksen kan kigge tilbage på et stærkt 2018, hvor Tottenham-strategen endnu gang viste sig som en vigtig brik for London-mandskabet. Med ti mål og ti assists i Premier League var danskeren en stor bidragsyder til, at Tottenham med en tredjeplads i Premier League endnu engang sikrede sig en plads i Champions League, hvor Spurs er videre til ottendedelsfinalerne.

I landsholdsregi bød 2018 på VM i Rusland for Christian Eriksen, der kort forinden var blevet far for første gang. Her leverede det danske landshold en flot indsats og var blot en straffesparkskonkurrence fra at spille sig videre fra ottendedelsfinalen mod Kroatien. For Eriksen bød året på ti landskampe og fire mål og en førsteplads i Nations League.

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.