18

Presse18.1.2021

Årets Kvindelige Hold 2020

I forhold til sidste års hold er der blevet skiftet en enkelt spiller ud i hver kæde. Det betyder otte gengangere på Årets Kvindelige Hold 2020.

Årets Kvindelige Hold 2020

Af Spillerforeningen

Selv om der har været mange om buddet, så er der blot tre udskiftninger i forhold til året før. Katrine Abel, der for nyligt har sat punktum for en flot karriere, nåede lige at spille sig til en plads på holdet, som hun også var en del af i 2019.

I forsvaret er der genvalg til Stine Ballisager og Rikke Sevecke, der også var nomineret til Årets Kvindelige Fodboldspiller, hvor hun blev nummer to. Genvalg er der også til Årets Kvindelige Talent, Sofie Svava, mens det nye navn i forsvarskæden er Simone Boye fra Bayern München. Hun afløser Sara Holmgaard.

På midtbanen er der genvalg til rutinerede Sanne Troelsgaard og Sofie Junge, mens Nicoline Sørensen afløser Emma Snerle. Nicoline Sørensen var dog også på holdet sidste år, der var hun blot stemt ind som angriber.

Den ledige angrebsplads snupper Stine Larsen, mens de danske, kvindelige fodboldspillere igen i år stemmer landsholdsanfører Pernille Harder og Nadia Nadim ind på holdet.

Det er de kvindelige, danske fodboldspillere, der har stemt til Årets Kvindelige Hold 2020.

Målmand: Katrine Abel

Forsvar: Rikke Seveke, Stine Ballisager, Simone Boye, Sofie Svava

Midtbane: Sanne Troelsgaard, Nicoline Sørensen, Sofie Junge

Angreb: Pernille Harder, Nadia Nadim, Stine Larsen

Om Årets Kvindelige Hold 2020

Spillerne i de hjemlige ligaer og de danske spillere i udlandet står får udvælgelsen af spillere til Årets Hold. De spillere, der får flest stemmer i deres respektive kæder, bliver udtaget. Formålet er at fremhæve de bedste danske spillere på alle positioner.

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.