8

Artikel8.10.2020

4player tilbyder gratis adgang til digital selvhjælp

Som et led i 4players nye tiltag omkring mental sundhed er der indgået en aftale med Encounter om at deltage i et pilotprojekt om forebyggelse og håndtering af stress.

Af Martin Dons

Det er veldokumenteret, at mange professionelle fodboldspillere oplever mentale udfordringer. Spillerforeningen og 4player, der er Spillerforeningens rådgivningsenhed, har længe ydet en stor indsats for at forarbejde og afhjælpe mental ubalance.

Nu udvider vi tilbuddet til også at omfatte digital selvhjælp. Det sker i samarbejde med psykologhuset Encounter, der giver 20 adgange til selvhjælpsuniverset ’Stress Less’, som fordeles efter først til mølle-princippet.

'Stress Less' er kort fortalt et online videoforløb med effektive og evidensbaserede teknikker til at håndtere og forebygge stress. Forløbet indeholder en introduktionsvideo og fem sessioner, som tager dig igennem evidensbaserede teknikker til at håndtere og forebygge stress.

Fordi det er digitalt, kan du tilpasse det din hverdag.

Du kan sikre dig adgang eller høre mere om ’Stress Less’ ved at skrive til kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller ringe på 22 32 18 55.

Tilladelse Påkrævet

For at kunne se dette indhold skal du minimum give samtykke til samling af markedsføringscookies

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.