06. 02. 2018

Spillerråd og Spillerforeningen opfordrer spillerne til at give Lyngby tid

Spillerrådet i Lyngby Boldklub og Spillerforeningen anbefaler spillerne ikke at benytte muligheden for at komme ud af deres kontrakter onsdag.

Spillerforeningen har været i kontakt med potentielle investorer og rekonstruktøren for Hellerup Finans A/S og kan på den baggrund konkludere, at der er en mulighed for, at Lyngby Boldklub kan fortsætte driften.

Med flere potentielle investorer på banen opfordrer Spillerrådet i Lyngby Boldklub og Spillerforeningen spillerne i Lyngby Boldklub til at give klubben til og med fredag, inden de eventuelt benytter sig af muligheden for at komme ud af deres kontrakter.

- I enighed mellem Spillerrådet i Lyngby Boldklub og Spillerforeningen har vi besluttet at opfordre spillerne til at vente med at foretage sig noget i relation til ophævelse af deres kontrakter til og med fredag, siger Mads Øland, direktør i Spillerforeningen.

Det er dog her til aften en realitet, at der først i løbet af de kommende dage – og måske først på fredag – vil være mulighed for at konstatere, om et køb af klubben faktisk bliver realiseret, hvorefter der kan blive betalt skyldig løn.

Spillerne har i morgen onsdag mulighed for at ophæve deres aftale, forudsat at Lyngby Boldklub ikke har betalt udestående løn mv. til spillerne. Ønsker enkelte spillere at ophæve deres kontrakt, står Spillerforeningen klar til at rådgive sine medlemmer i den anledning og assistere dem.

Spillerne i Lyngby Boldklub og Spillerforeningen har ikke yderligere kommentarer.

Back