9

Artikel9.9.2017

U23-landsholdets spillere følger forhandlinger tæt

Spillerne på det danske Kvinde-U23-landshold følger forhandlingerne tæt om to nye stærke kollektive aftaler for Kvinde senior landsholdet og Herre-U21-landsholdet.

Af Spillerforeningen

Spillerne på Kvinde-U23-landsholdet, der i disse dage er samlet forud for kampen mod Finland, følger nøje med i forhandlingsforløbet om at få nye kollektive aftaler på plads med DBU, efter at de hidtidige aftaler udløb tirsdag den 5. september.

- Vi er orienteret om situationen, forløbet og forhandlingerne. Vi står selvfølgelig 100% sammen med vores landsholdskolleger i forhandlingerne og krav om nye kollektive aftaler, siger Luna Nørgaard Gewitz, Fortuna Hjørring og Kvinde-U23-landsholdet.

Spillerne på U23-landsholdet er en stor del af landsholdet med en mulig fremtid på A-landsholdet og er løbende blevet orienteret og opdateret om arbejdet med at få forhandlingerne i gang og om at få nye kollektive aftaler på plads.

- Det er kun rimeligt og på tide, at der kommer gang i forhandlingerne, så der kan komme nye stærke kollektive landsholdsaftaler på plads for både vores senior landshold og for herrernes U21-landshold, siger Maria Lindblad Christensen, Fortuna Hjørring og Kvinde-U23-landsholdet.

Spillerne på Kvinde-U23-landsholdet håber og tror på en snarlig løsning med to nye stærke kollektive aftaler. Spillerne har ikke yderligere kommentarer.

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.