30. 09. 2021

Store Larsen klar til stort slag mod Rieper

Østholdet er klar til at gentage triumfen fra 2019. Men Vestholdets kaptajn, Marc Rieper har allerede forberedt sejrstalen, når ”Spillernes DM i Golf – EY Masters” afvikles på Himmerland søndag og mandag.

AF DAN SØRENSEN

De er sejrssikre. Begge kaptajner. Og de har fra den aktive fodboldkarriere været vant til at vinde. Så et nederlag er der ingen af dem, der kan forestille sig, når ”Spillernes DM i Golf – EY Masters” søndag og mandag skal spilles på den verdenskendte golfbane Himmerland.

- Det er et naturligt valg at gøre mig til kaptajn. Klaus Berggreen var det sidst, da vi triumferede stort i Himmerland. Nu overlader han stafetten til mig. Men heldigvis har jeg både Berggreen og en lang række andre kapaciteter på mit hold, så det siger sig selv, at vi gentager triumfen fra 2019, siger Henrik Store Larsen.

Den danske EM-topscorer fra 1992 skal dog forvente hård modstand i år. En skadet Peter Kjær har givet kaptajn-rollen videre til Marc Rieper. Og den gamle forsvarskæmpe ved godt, hvordan en golftriumf skal skæres.

- Lad mig bare sige det sådan. Jeg har kæmpe tiltro til mit mandskab og har allerede forberedt sejrstalen. Det var en enlig svale i 2019. Hvis vi skulle trække københavnerne til Jylland, var vi nødt til at give dem en enkelt sejr. Vi havde jo i mange år smadret dem. Men denne gang er der ingen nåde, understreger Marc Rieper.

Begge kaptajner glæder sig over, at hverdagen er vendt tilbage. Og at de igen kan mødes og udveksle gamle røverhistorier.

- Én gang fodboldspiller, altid fodboldspiller. Vi er en slags familie. Det er fantastisk at komme til Himmerland og møde spillere, man har spillet mod og spillet med. Det er rigtig vigtigt at mødes og snakke sammen og lige få vendt dagligdagen i gode rammer. Og her er en golfturnering helt ideel, lyder det fra de to kaptajner.

De to hold består hver af 12 tidligere fodboldspillere.

Tilbage

SENESTE NYT

07.12.2021

Brøndby Stadion scorer igen højest karakter ved vinterpausen

LÆS MERE
30.11.2021

Papirbjerg og tre brud kræver sin mand

LÆS MERE
25.11.2021

60: Mikkel Rygaards vej ud af polsk kaos

LÆS MERE
24.11.2021

Angribere og forsvarsspiller kæmper om titlen som Årets Kvindelige Fodboldspiller

LÆS MERE
23.11.2021

Kjær, Mæhle eller Højbjerg: Hvem har været årets bedste?

LÆS MERE
05.11.2021

Vest var bedst – igen

LÆS MERE