13. 11. 2020

Falkesgaard skal møde Thailands landshold med et udvalgt All Star-hold

Den tidligere Brøndby-målmand har høstet hæder i Thailand, hvor han er udvalgt til et All Star-hold, som i morgen møder det thailandske landshold.

Michael Falkesgaards præstationer i thailandsk fodbold er ikke gået ubemærket hen. Og det kaster nu en spændende og anderledes oplevelse af sig. Den danske keeper, der til dagligt spiller i thailandske Bangkok United, er nemlig blevet udtaget til et All Star-hold, som i morgen møder det thailandske landshold på landets nationalstadion.

Dermed kan Falkesgaard, der skiftede til thailandsk fodbold i januar 2018, se frem til at møde flere af sine holdkammerater fra Bangkok-klubben, som altså er udtaget til landsholdet.

Kampen er kommet i stand på baggrund af aflyste landskampe grundet Covid-19, og derfor har man altså udtaget et All Star-hold fra den bedste thailandske fodboldrække, som møder landsholdet.

- Det bliver sjovt. Flere af mine holdkammerater spiller jo på det andet hold. Så det bliver sjovt at spille mod dem og se, hvordan de klarer sig. Det bliver en fed kamp, og så bliver det sjovt at spille sammen med spillere fra andre klubber og se, om vi kan samle alle kvaliteterne i et hold, siger Michael Falkesgaard.

All Star-holdet blev samlet i går, hvor de for første gang trænede sammen. I dag har de haft endnu en træning, inden der altså i morgen venter en kamp mod det thailandske landshold.

Tilbage

SENESTE NYT

05.10.2021

58: To hjerteanfald kostede Frederik Møller karrieren: »Jeg troede, jeg skulle dø«

LÆS MERE
01.10.2021

Spillerforeningen søger jurist

LÆS MERE
30.09.2021

Store Larsen klar til stort slag mod Rieper

LÆS MERE
29.09.2021

Overlæge: Professionelle fodboldspillere er ikke i øget risiko for hjerteproblemer

LÆS MERE
08.09.2021

Spillerforeningen indgår samarbejde med Liiteguard: Giver medlemsfordele på performanceprodukter

LÆS MERE
18.08.2021

57: Mads Bech Sørensen om udlandsskifte, ensomhed og succes

LÆS MERE