22

Artikel22.11.2019

»Træningen var den perfekte forberedelse til min sæsonoptakt«

Lasse Vibe trænede sidste vinter med hos Team Spillerforeningen i Dragør. Det gav ham de optimale betingelser til at stå knivskarp til sæsonopstarten.

Af Martin Dons

Han har prøvet det et hav af gange. Vintertræningen. Derfor ved han, hvad den betyder. Hvordan træningen kan gøre en positiv forskel, hvis man investerer i den. Men også hvordan den kan sætte én bagud, hvis man slækker og ikke får trænet det, man bør.

For et år siden mærkede Lasse Vibe, hvordan hans investering bar frugt. Hvordan Team Spillerforeningens træning var med til, at han stod skarp, da holdtræningen igen startede op i hans dengang kinesiske klub.

- Jeg var overordnet super tilfreds med både behandling og træning, og jeg synes, det er fornemt, at man har mulighed for at få behandling hver gang, siger Lasse Vibe, der altså gjorde brug af muligheden for behandling i forbindelse med træningen.

»Jeg var overordnet super tilfreds med både behandling og træning, og jeg synes, det er fornemt, at man har mulighed for at få behandling hver gang«

- Træningen var ligeledes hård og god og var den perfekte forberedelse til min sæsonopstart, siger den tidligere landsholdsspiller, der, når december bliver til januar, skifter fra IFK Göteborg til FC Midtjylland.

Den første træning er den 25. november, og det er helt frit, hvor mange træninger, man ønsker at deltage i. I forbindelse med træningerne er der - som Lasse Vibe nævner - også mulighed for behandling før eller efter.

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.