15

Artikel15.7.2011

Truppen af transferfrie taget af sted til FIFPro Tournament

16 spillere er i dag taget til Amsterdam for at forsvare de danske farver og forsøge at spille sig til en ny kontrakt foran agenter fra hele Europa. Der er to nye ansigter ift. kampen mod FC Nordsjælland ved FIFPro Tournament for transferfrie spillere.

Af Spillerforeningen

I dag er 16 mand draget til Rijnsburg tæt ved Amsterdam for at deltage i FIFPro Tournament for transferfrie spillere. Her skal holdet i de to indledende gruppekampe op imod Frankrig og Portugal, hvor de har muligheden for at vise sig frem for klubrepræsentanter og agenter fra hele Europa. Nye ift. testkampen mod FC Nordsjællands reserver er Nicolai Iversen og Mark Leth Pedersen.

Træner Kresten Blæsild er godt tilfreds med sin trup men har haft mange overvejelser omkring den endelige sammensætning: "Der har været omkring 50 spillere i alt til træningen i år, så udtagelsesprocessen har været svær. Jeg synes, vi har en god trup, med mange gode spillere, som jeg håber kan gøre det godt i Amsterdam."

Team Spillerforeningen
1 Andreas Beck Larsen
2 Danni Jensen
3 Nicolai Iversen
4 Mikael Simonsen
5 Kim Have
6 Metin Celik
7 Mark Leth Pedersen
8 Jon Volf Andersen
9 Simon Bræmer
10 Lasse Qvist
11 Philip Lund
12 Mikail Anli
13 Gunnar Guillermo Nielsen
15 Andreas Albech
16 Andreas Rosnell
22 Michael R. Hansen

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.