26. 02. 2016

Ansøgningsfrist til uddannelse på kvote 2 er 15. marts 2016

Der er ansøgningsfrist for kvote 2 fredag den 15. marts 2016 kl. 12. Det har relevans for dig, hvis din studentereksamen, HF eller lignende ikke giver dig direkte adgang til den videregående uddannelse, du drømmer om.

Det er sidste frist for ansøgninger til kvote 2, hvor mange uddannelser kigger mindre på karaktergennemsnit end ved ansøgninger i kvote 1 til sommer. Det kan især have relevans for dig, der dyrker sport på eliteplan, og som kan udnytte de specielle kompetencer, du besidder. Fristen for kvote 2 ansøgninger er den 15. marts 2016.

For ansøgninger på kvote 1 - dvs., hvis du opfylder adgangs- og evt. karakterkravene på den uddannelse, du ønsker at søge ind på - er fristen 5. juli kl. 12:00.

Husk, at du fremover kun kan søge optagelse på en videregående uddannelse via det online ansøgningssystem på www.optagelse.dk

Studer online
Med Study4player Online Academy tilbydes en række uddannelser desuden online. Det giver dig stor fleksibilitet og sikrer, at du kan få passet din uddannelse ind sammen med din sportskarriere.
Uddannelserne, der udbydes online, er:

• Finansøkonom på Erhvervsakademi Dania
  • HD erhvervsøkonomi på Syddansk Universitet
  • Hf enkeltfag på VUC Sønderjylland
  • HF enkeltfag på VUC Storstrøm
  • International handel og markedsføring på Erhvervsakademi Aarhus
  • Jura på Syddansk Universitet
  • Kostvejleder hos At Work
  • Lærer på UC Syddanmark
  • Pædagog på UC Syddanmark
  • Massør hos At Work
  • Personlig Træner inkl. Fitnessinstruktør hos At Work
  • Sport Management på UCN, Aalborg
  • Ledelse & coaching på Copenhagen Coaching Center
  • International Master of business coaching på Copenhagen Coaching Center

Læs mere om uddannelsernes online DNA.

Ønsker du at vide mere om uddannelserne under Study4player Online Academy, kan du kontakte koordinator for onlineuddannelserne, Jesper Mølgaard Kristensen, på telefon 27 14 49 22 eller mail jesper.kristensen@spillerforeningen.dk

STARTEN PÅ DIN NÆSTE KARRIERE

STUDY4PLAYER

Study4player er et tilbud om uddannelsesrådgivning, der bygger på samarbejde med fleksible uddannelsesinstitutioner, som tilbyder hel eller delvis onlineuddannelser på alle niveauer, hvilket gør det muligt at kombinere en professionel fodboldkarriere og et studie.

JOB4PLAYER

Job4player er jobrådgivning. Vi har en CV-database, der giver dig mulighed for at markedsføre din personlige profil. Vi samarbejder desuden med partnervirksomheder, der rekrutterer vindertyper som dig.