5

Artikel5.12.2011

Dame N'Doye kåret til Årets Profil i Superligaen 2011

Fodboldkollegerne har kåret FCK's angriber Dame N'Doye til Årets Profil i Superligaen 2011. Kåringen regnes for ekstra prestigefuld, fordi det netop er spillerne i den hjemlige liga, der peger på vinderen.

Af Spillerforeningen

Fodboldkollegerne har kåret FCK's angriber Dame N'Doye til Årets Profil i Superligaen 2011. Kåringen regnes for ekstra prestigefuld, fordi det netop er spillerne i den hjemlige liga, der peger på vinderen. For Dame N’Doye har 2011 været målrigt år. 24 mål i 38 kampe viser med al tydelighed, at Dame N’Doye er en af de bedste spillere, der har optrådt i den danske Superliga. I foråret sluttede Dame N’Doye sidste sæson på imponerende 25 mål, hvilket kun er tre mål fra Ebbe Sands rekord.



FCK's bomber er stolt over prisen som Årets Profil i Superligaen 2011: "Det er altid stort, når andre sætter pris på det, man laver. Mine modspillere ved, hvem der er den bedste. De ved, hvem der gør en forskel på banen, så derfor er det kæmpestort for mig at modtage denne hæder. Jeg har også haft et fantastisk år. Det har uden tvivl været mit bedste år som fodboldspiller. Jeg skylder en stor tak til mine holdkammerater, for uden dem ville jeg ikke kunnet have opnået det hele. Vi har i fællesskab arbejdet hårdt for at nå så langt," siger Dame N'Doye.

Med sin store styrke og atletiske udfoldelser er Dame N’Doye ikke kun en spiller, der scorer mål i Superligaen. Han har også vist sin klasse i mange af FCK’s internationale kampe som en targetman af bedste kaliber.

Årets Profil i Superligaen 2011 – Dame N’Doye, FC København
Kampe/mål i 2011: 38/24
Land: Senegal
A-landskampe/mål: 3/1
Position: Angriber
Født: 21-02-1985
Højde: 186 cm

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.