11

Artikel11.12.2013

Årets Profiler i 2. Division Øst og Vest er fundet

Vinderne af priserne Årets Profil 2013 i 2. Division Øst og Vest er netop blevet offentliggjort. Emil Nielsen fra FC Roskilde og Anders Hostrup fra Skive IK løber med de to priser.

Af Spillerforeningen

Roskilde og Anders Hostrup fra Skive IK løber med de to priser.Spillerne i de to 2. Divisioner har netop kåret de bedste to spillere i Øst og Vest: Emil Nielsen fra FC Roskilde og Anders Hostrup fra Skive IK.

Kåringerne som Årets Profil i Divisionerne udmærker sig ved, at det er kollegerne i de enkelte divisioner, der udpeger vinderne.

Årets Profil i 2. Division Øst 2013 – Emil Nielsen

Fødselsdato: 8. november 1993
Position: Angreb
Klub: FC Roskilde
Mål i efterårssæsonen: 18 i 2. Division Øst
Tidligere klubber: Nordvest FC

Årets Profil i 2. Division Vest 2013 – Anders Hostrup
Fødselsdato: 13. april 1990
Position: Angreb
Klub: Skive IK
Mål i efterårssæsonen: 15 i 2. Division Vest
Tidligere klubber: Rødding, Ribe og SønderjyskE

Om kåringerne
For at bringe fokus på divisionerne under Superligaen og for at hylde og gøre opmærksom på de talenter, som befinder sig i de underliggende rækker, kårer Spillerforeningen hvert år Årets Profiler i 2. Division Øst og Vest. Det er 2. Divisions-spillerne selv, der vælger Årets Profiler.

Spillerforeningen har kåret Årets Profiler i 2. Division siden 1989 og vinderne tæller bl.a. Rasmus Festersen, Marc Olsen, Danilo Arrieta, og Peter Rask Jensen.

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.