5

Artikel5.7.2019

»Spillerforeningen har vist mig tillid«

Maria Lindblad Christensen har følt sig alene. Svigtet. Men nu er smilet tilbage, og den danske målmand takker Spillerforeningen for den støtte og tillid, hun har oplevet.

Af Michael Hehr

- Jeg synes specielt, de sidste fire måneder har været hårde.

Sådan begynder Maria Lindblad Christensen. For fire måneder siden fik hun nemlig besked om, at hendes nu tidligere arbejdsarbejdsgiver, Fortuna Hjørring, ikke ville forlænge hendes kontrakt. De troede ikke på, at hun kunne komme tilbage. Det ramte landsholdsmålmanden hårdt.

- Lige at lægge den oveni to korsbåndsskader, det har været hårdt, uddyber hun med henvisning til skadesforløb, der indtil videre har kostet hende 18 måneder på sidelinjen.

De seneste fire måneder har Maria Lindblad Christensen i høj grad været overladt til sig selv. Derfor sætter hun pris på, at hun henover sommeren kan træne med Team Spillerforeningen.

- Når man er i en situation, som jeg er i, har man brug for folk, der viser dig tillid, og folk, der tror på dig. Og det synes i den grad, Spillerforeningen har vist mig.

Se hele interviewet med Maria Lindblad Christensen her:

Tilladelse Påkrævet

For at kunne se dette indhold skal du minimum give samtykke til samling af markedsføringscookies

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.