Brænder du for kommunikation eller salg? Uddan dig online!

19. 12. 2012

Vil du lære at kommunikere og brande dig selv bedre? Eller vil du gerne lære at udnytte dit sælgergen? Study4player Online Academy udbyder 2 onlineuddannelser med start først i det nye år.

LÆS MERE

Hessel Hire tilbyder særligt attraktive tilbud på leasing

10. 12. 2012

Samarbejdet mellem Spillerforeningen og Hessel Hire giver vores medlemmer særligt attraktive vilkår for leasing af Mercedes-Benz og Renault.

LÆS MERE

EuroEyes tilbyder stærkt reducerede øjenlaserbehandlinger

07. 12. 2012

Bruger du briller eller kontaktlinser, kender du sikkert alt for godt til at "briller driller", og at kontaktlinser nemt falder ud, når du er på banen. EuroEyes hjælper dig af med disse gener - og lige nu til en stærkt reduceret pris.

LÆS MERE

Konkurrence: Spillerne har sat deres verdenshold. Nu er det din tur!

04. 12. 2012

Du har nu chancen for at møde alle stjernerne på verdensholdet, FIFA FIFPro World XI. Alt du skal gøre er at forudsige, hvem spillerne verden over har valgt til verdensholdet anno 2012.

LÆS MERE

FIFPro vil stoppe afpresning af spillere

29. 11. 2012

Klubber rundt om i Europa benytter sig i stigende grad af afpresning af spillere ved ikke at lade dem spille, hvis de nægter at underskrive en ny kontrakt. Skal spilleren respektere deres kontrakt, skal det også gælde den anden vej rundt, mener FIFPro.

LÆS MERE

Tilbud fra Bravo Tours på solferie i december

27. 11. 2012

Tag din familie med på solferie i julen. Bravo Tours tilbyder nu Spillerforeningens medlemmer billige rejser i december 2012.

LÆS MERE

Zaza og Vingaard med Giv Racismen Det Røde Kort på skolebesøg

05. 11. 2012

Giv Racismen Det Røde Kort var i sidste uge på skolebesøg i Nørresundby og på Nørrebro.

LÆS MERE

Ny online uddannelse med fokus på SALG

05. 11. 2012

Få en salgsprofil med en uddannelse i 'International Handel og Markedsføring', og udnyt dine evner til at skabe resultater!

LÆS MERE

Stem på Årets Hold og FIFA FIFPro World XI her!

04. 11. 2012

Spillernes Officielle Kåringer er blevet skudt i gang, og vi nærmer os nu deadline for indsendelse af stemmer.

LÆS MERE

Real Madrid-spillere stemmer til FIFA FIFPro World XI

02. 11. 2012

De danske fodboldspillere er i disse dage i fuld gang med at stemme til årets kåringer. Verdensholdet, FIFA FIFPro World XI, er bare en af de kåringer, de danske spillere stemmer til. Men det er de ikke ene om.

LÆS MERE

Chelsea FC sætter undersøgelse om racistisk hændelse i gang

02. 11. 2012

Der kom onsdag aften endnu en årsag til den debat om racisme, der kører på den engelske fodboldscene. I gårsdagens Capital One-kamp mellem Chelsea FC og Manchester United FC blev en Chelsea-fan fanget i at lave abe-gestikulationer mod Danny Welbeck.

LÆS MERE

Dur du til at være leder? - December-møder i Sportsalumni.dk

01. 11. 2012

Årets 2 sidste netværksmøder i Sportsalumni.dk afvikles hos Grundfos og Dansk Erhverv med temaet: Dur jeg til at være leder?

LÆS MERE

VdF og Salzburg finder løsning på tvist

31. 10. 2012

Den østrigske spillerforening, VdF, har i samarbejde med Red Bull Salzburg fundet en løsning på problemerne med to forviste spillere. VdF har derfor droppet de retslige skridt imod de østrigske mestre.

LÆS MERE

Video: Få styr på det eller riv det op

30. 10. 2012

AaB's målmand Nicolai Larsen er ikke tilhænger af FC Nordsjællands kunstgræsbane, og er dermed på linje med Superligaanførerne og Spillerforeningens kunstgræsundersøgelse.

LÆS MERE

Spillere kræver fornyet fokus på racisme i engelsk fodbold

26. 10. 2012

Flere engelske spillere droppede at vise deres støtte til den årlige Kick It Out-kampagne, der fandt sted i løbet af weekendens kampe i Premier League. Tiderne skifter og organisationen bliver nødt til at tilpasse sig, siger Rio og Anton Ferdinand.

LÆS MERE

Østrigs spillerforening går rettens vej imod Salzburg

26. 10. 2012

Den østrigske spillerforening, VdF, har valgt at gå rettens vej for at forsvare FC Red Bull Salzburg-spillerne Joaquin Boghossians og Leonardos rettigheder. FIFPro støtter op om VdF.

LÆS MERE

Rekordmange AaB-spillere kombinerer sport og studier

25. 10. 2012

Uddannelse har ikke altid har været i høj kurs blandt professionelle fodboldspillere, men en årelang kulturkamp ser nu ud til at sætte sine spor. Emnet uddannelse har vundet indpas i omklædningsrummet, hvor specielt AaB lægger sig i førersædet.

LÆS MERE

Klubrepræsentanter stemmer til FIFA FIFPro World XI

24. 10. 2012

Da klubrepræsentanterne i går var samlet til repræsentantskabsmøde i Spillerforeningen, blev der også tid til at stemme på verdens bedste fodboldspillere.

LÆS MERE

Mållinjeteknologi i fodbold et skridt nærmere

24. 10. 2012

FIFA har godkendt de to mållinjeteknologier GoalRef og Hawk-Eye, hvilket bringer mållinjeteknologi i fodbold et stort skridt nærmere realisering.

LÆS MERE

FIFPro kræver beskyttelse af spillere efter skudepisode

23. 10. 2012

Spillerne fra Dynamo Moskva blev beskudt med paintballpistoler af utilfredse 'fans' efter klubbens dårligste sæsonstart nogensinde. FIFPro er forfærdet over episoderne og frygter for spillernes sikkerhed.

LÆS MERE

Dom i racismesag: Vigtig markering fra domstolen

23. 10. 2012

En 17-årig ung mand blev i går kendt skyldig i at have ytret sig racistisk og at komme med dødstrusler imod Lyngby-spilleren David Boysen efter en Superligakamp sidste år.

LÆS MERE

FIFPro forventer stærkt anti-racistisk modsvar

18. 10. 2012

FIFPro opfordrer FIFA, UEFA, CAF og alle andre forbund om at tage stærke og effektive midler i brug for at beskytte fodboldspillere imod racisme og vold fra tilskuere.

LÆS MERE

Tid til Spillernes Officielle Kåringer 2012

16. 10. 2012

Tiden nærmer sig, hvor Spillernes Officielle Kåringer skydes i gang, og hvor de danske fodboldspillere i Superligaen, divisionerne samt de danske udlandsprofessionelle skal sætte navne på de af deres med- og modspillere, der fortjener kollegaernes hæder.

LÆS MERE

FIFPro tager imod fire nye medlemmer

15. 10. 2012

Under den netop overståede generalforsamling i Washington D.C. blev spillerforeningerne i Kroatien, Tjekkiet, Montenegro og Ukraine indlemmet som nye medlemmer af FIFPro.

LÆS MERE

Racisme findes også i dansk fodbold

15. 10. 2012

Patrick Mtiliga blev udsat for racisme i landskampen mod Bulgarien, men racisme er også at finde på den danske fodboldscene. Den udlejede Brøndby-spiller Azad Corlu blev så sent som i lørdags udsat for racisme.

LÆS MERE

Messi den første til at stemme til FIFPro World XI

15. 10. 2012

En storsmilende Messi afgav den første stemme til den officielle start på FIFPro World XI-afstemningen anno 2012. 'Verdens bedste fodboldspiller' opfordrede samtidig alle verdens professionelle fodboldspillere til at afgive deres stemme.

LÆS MERE

Generalforsamling i FIFPro: Vigtigt at sportsfolk organiserer sig

12. 10. 2012

I denne uge afholdes FIFPros årlige generalforsamling i Washington. Her talte Tara Sonenshine, der er den amerikanske regerings ansvarlige for sport, om, hvor vigtigt det er, at sportsfolk kan organisere sig og kræve de rettigheder, de har krav på.

LÆS MERE

FC Groningen vil give livslang karantæne for racisme

10. 10. 2012

Det udviklede sig negativt, da det hollandske midterhold FC Groningen sidst i september tog imod bundholdet Roda. En håndfuld fans kom med racistiske tilråb mod to spillere fra FC Groningen. Klubben vil frem over give livslange karantæner.

LÆS MERE

FIFPro inviterer til generalforsamling i Washington

08. 10. 2012

FIFPro afholder generalforsamling i Washington DC fra den 9. til den 11. oktober. Den internationale spillerforening for alle professionelle fodboldspillere, vil blandt andre byde velkommen til foreningens pendanter fra USA's største sportsgrene.

LÆS MERE

Succesfulde netværksmøder i København og Aarhus

05. 10. 2012

Sportsalumni.dk har nu afholdt en ny omgang netværksmøder i København og Aarhus med henholdsvis Ernst & Young og Spar Nord som vært. Super networking og interessante oplæg!

LÆS MERE