Hvidovres bortvisning af Thomas Lindrup

01. 12. 2008

Hvidovre Fodbold A/S bortviste torsdag den 27. november Spillerforeningens formand, Thomas Lindrup. Foto: © Per Kjærbye.

LÆS MERE

Nyt kvindeudvalg støttes af Spillerforeningen

05. 11. 2008

Victoria Baagøe, der til dagligt slår sine folder i SønderjyskE, vil have kvindefodbolden i Danmark frem i rampelyset. Hun har introduceret et kvindeudvalg, der støttes af Spillerforeningen.

LÆS MERE

Masser af røde kort i kulturnatten

11. 10. 2008

Der var lagt op til kamp fra start da kampagnens profiler Henrik Kildentoft, Bajram Fetai, Mikkel Bischoff og Morten Wieghorst stillede op til kamp på skærmen.

LÆS MERE

Karsten Jensen stopper i Næstved ved årets udgang

03. 10. 2008

Efter et mæglingsmøde mellem Spillerforeningen og Divisionsforeningen er Næstved Boldklub og Karsten Jensen blevet enige om at stoppe samarbejdet fra d. 1/1 2009. Foto: © Per Kjærbye.

LÆS MERE

Gigtpræparat øger risikoen for hjertedød

24. 09. 2008

I en ny undersøgelse, offentliggjort af Hjerteforeningen, påvises det at Diclofenac øger risikoen for pludselig hjertedød blandt raske. Gigtmedicinen bruges også som smertestillende medicin og sælges bl.a. under navnet Voltaren. Foto: © Per Kjærbye

LÆS MERE

Få fordele med det nye LO Plus Guldkort

24. 09. 2008

Spillerforeningens medlemmer kan nu drage fordel af det nye LO Plus Guldkort, der er en kombination af et medlemskort, et rabatkort og et betalingskort.

LÆS MERE

Unikke pensionsfordele hos Aon Private Consulting

16. 09. 2008

Mange fodboldspillere går sikkert og tror, at man er sikret resten af livet, hvis man har en god fodboldkarriere på en pæn årrække. Men selv ikke alle udlandsspillere, kan være sikre på, at de ikke skal slide hårdt for en stabil indtægt i det civile liv.

LÆS MERE

Den bedste pensions- og opsparingsrådgivning til Spillerforeningens medlemmer

16. 09. 2008

Som fodboldspiller kan det være en jungle at bevæge sig ud i pensionsselskabernes forskellige tilbud. Spillerforeningens samarbejdspartner på området, Aon Private Consulting, tilbyder som mæglere at finde den løsning, der passer netop dig.

LÆS MERE

Ny uddannelsesguide til Spillerforeningens medlemmer

04. 09. 2008

Mange fodboldspillere har allerede fået øjnene op for vigtigheden af at have forberedt sig på et liv efter sporten. Men hvordan får man, i en travl hverdag, plads til både fodbold og uddannelse?

LÆS MERE

Kan du sætte fodboldspillere på dagsordenen?

22. 07. 2008

Spillerforeningen, elitefodboldspillernes interesseorganisation, søger en kommunikationsmedarbejder til en deltidsansættelse med tiltrædelse 1. september 2008.

LÆS MERE

Social dialog søsat med succes

02. 07. 2008

Fremover vil fodboldspillere kunne bruge EU som en forhandlingsplads til at skabe kollektive aftaler om fx forsikring og pension i alle EU-medlemslande. Alle fodboldens parter udtrykte sig optimistisk om tiltaget ved præsentationen i Paris.

LÆS MERE

Medlemmer får nemmere rabat med ny lommeregner

25. 06. 2008

750.000 medlemmer af LO, der har et LO Plus medlemskort får nu mulighed for at selv at beregne, hvor meget de kan spare ved at bruge deres medlemskort.

LÆS MERE

Agentbøder et stort skridt mod ordentlige forhold

13. 06. 2008

Spillerforeningen roser DBU’s straf til de fire agenter, hvoraf tre er blevet dømt for systematisk at have udført dobbeltrepræsentation over for spillere og klub.

LÆS MERE

Er du vores kommende fodboldjurist?

04. 06. 2008

Spillerforeningen søger en jurastuderende som studentermedhjælper

LÆS MERE

Jesper Andersen vandt Kvik DM i Golf for Fodboldspillere

27. 05. 2008

Viborgs forsvarsgeneral Jesper Andersen fejede al konkurrence væk på Fredericia Golf Club og kan efter en runde på 78 slag kalde sig vinder af Kvik DM i Golf for Fodboldspillere.

LÆS MERE

Ønskes: Dommere med bedre vilkår og færre fejl

13. 05. 2008

Efter den netop overståede spillerunde i SAS-ligaen er debatten om dommernes niveau atter blusset op. Spillerforeningens formand foreslår tre tiltag til forbedring.

LÆS MERE

Portugisiske fodboldspillere varsler strejker for manglende løn

10. 04. 2008

Selvom Portugal er en stor fodboldnation, er der ikke meget glamour over situationen i Boavista for tiden. Spillerne har ikke modtaget løn for de seneste to måneder.

LÆS MERE

Norsk spillerforening fik stoppet lydovervågning

02. 04. 2008

Til den norske pokalfinale havde fodboldforbundet NFF besluttet at teste et system til lydovervågning af spillerne på banen. Spillerne fra de to klubber skrev under på en protest mod systemet og fik afværget overvågningen.

LÆS MERE

Nye forhandlinger om Social Dialog på vej

01. 04. 2008

Den internationale spillerforening, FIFPro og den europæiske sammenslutning af divisionsforeninger, EPFL, har sammen besluttet at udskyde startskuddet for komitéen for social dialog for fodbold i EU.

LÆS MERE

Spillerforeningen støtter frisørforbund i sag om pression

11. 03. 2008

I sagen om Kristelig Fagbevægelses lockout af medlemmer af Dansk Frisør og Kosmetiker Forbund, giver Spillerforeningen sin fulde støtte til frisørforbundet og de ramte frisører.

LÆS MERE