Spillerforeningen afviser at diktere nomineringer

16. 10. 2007

Birger Peitersens fodboldekspert udtalte i går til DR Sporten, at han ikke mener, at det skulle have været muligt at nominere Christian Poulsen til Årets Fodboldspiller. Formand Thomas Lindrup svarer på kritikken.

LÆS MERE

Kursus i studieteknik for sportsudøvere

25. 09. 2007

Study4player arrangerer nu i samarbejde med Syddansk Universitetet et kursus i studieteknik for eliteportsudøvere, der kombinerer deres sport med en uddannelse.

LÆS MERE

Fodboldspillere stiller op som smagsdommere

19. 09. 2007

Giv Racismen Det Røde Kort har skudt en plakatkonkurrence i gang. Børn i hele Danmark inviteres til at kreere en plakat, der sparker racismen ud af Danmark.

LÆS MERE

Study4Player ny trend blandt fodboldspillere

18. 09. 2007

B.T. har opstøvet en række af danske fodboldspillere, der har glæde af Spillerforeningens nye uddannelsesprojekt, Study4Player. Det er blevet moderne at uddanne sig, viser artiklen.

LÆS MERE

LO beder DBU respektere spillereglerne

13. 09. 2007

I dagens retsmøde i Østre Landsret var turen kommet til LO, der er blandt de mange støtter i Spillerforeningens retssag mod DBU.

LÆS MERE

Håndboldspillere og fodboldspillere kæmper side om side

13. 09. 2007

Håndbold Spiller Foreningens formand Torben Vinther bakker op om Spillerforeningens retssag mod DBU. For håndboldspillerne står der nemlig også meget på spil.

LÆS MERE

FIFPros generalsekretær i vidneskranken for Spillerforeningen

12. 09. 2007

Theo van Seggelen (tv), generalsekretær i FIFPro, vidnede tirsdag til fordel for Spillerforeningen i retssagen mod DBU. Den internationale spillerforening bakker 100 % op om Spillerforeningens sag.

LÆS MERE

Beckham revser kunstgræs

14. 08. 2007

David Beckham må efter sit skifte til guds eget land sande, at græsset ikke er grønnere på den anden side. Superstjernen afviste at spille sin debutkamp på kunstgræs, da han ikke ville belaste sin skadede ankel.

LÆS MERE

Er du vores kommende fodboldjurist?

18. 07. 2007

Spillerforeningen søger en jurastuderende som studentermedhjælper.

LÆS MERE

Ny feriepengeberegner til medlemmer

02. 07. 2007

Det kan være overordentligt svært at holde styr på, om klubben udbetaler det rigtige beløb i feriepenge. Nu er der udviklet en feriepengeberegner på spillerforeningen.dk, hvor du nemt kan beregne, hvad du skal have i feriepenge.

LÆS MERE

Spillerforeningen får tennis-makker

01. 06. 2007

De danske sportsudøvere er blevet beriget med endnu en spillerforening, idet Tennisspillerforeningen har set dagens lys. Spillerforeningen har stået model som det gode eksempel.

LÆS MERE

Racisme i svensk fodbold

31. 05. 2007

Ved et lokalopgør i Stockholm mellem AIK og Djurgården i mandags, blev Djurgårdens mørke målmand Pa Dembo Touray overdænget med bananer fra AIK's fans.

LÆS MERE

Forhandlingerne opgivet af DBU

14. 05. 2007

Spillerforeningen beklager, at DBU har opgivet forligsforhandlingerne, som FIFA tog initiativ til. Nu kommer en afgørelse i retten.

LÆS MERE

Jurist til Spillerforeningen

02. 04. 2007

Til kontoret med beliggenhed i Pilestræde i København søger vi nu en dynamisk jurist, der kan være med til at holde øjet på bolden i den rivende udvikling, Spillerforeningen oplever.

LÆS MERE

Spillerne kan atter træne i Køge Boldklub

22. 03. 2007

Køge Boldklub A/S har meddelt, at klubben har fundet en løsning på de økonomiske problemer. Når spillerne får udbetalt deres tilgodehavender, kan de atter træne og spille for klubben.

LÆS MERE

DBU indgår aftale med Spillerforeningen om forhandling om forlig i retssag

19. 03. 2007

DBU har underskrevet en aftale med Spillerforeningen, der forpligter begge parter til at forhandle om et forlig i den forestående retssag.

LÆS MERE

Spillerforeningen har sendt påkrav til Køge Boldklub

05. 03. 2007

Spillerforeningen mødtes i fredags med spillertruppen i Køge Boldklub for at vurdere, hvordan spillerne skal forholde sig til den manglende løn. Resultatet blev, at Spillerforeningen har sendt et påkrav til klubben. Foto: © Per Kjærbye

LÆS MERE

Retssagen mod DBU er udskudt til september

01. 03. 2007

Domstolen afgjorde i dag, at Spillerforeningens retssag mod DBU skal afvikles i midten af september. Årsagen er et sæt dokumenter, som DBU gerne vil have mere tid til at læse igennem.

LÆS MERE

Der må gribes ind i sag om forhåndsaftaler med 13-årige

21. 02. 2007

I gårsdagens udgave af Ekstra Bladet dokumenteres det, at FC Midtjylland har indgået forhåndsaftaler med to 13-årige drenge fra Køge. Spillerforeningen tager afstand fra denne metode og bakker op om 15-årsreglen.

LÆS MERE

Christian Poulsen forsvarede titel som Årets Fodboldspiller

12. 01. 2007

Den stærke midtbanespiller fik i lørdags overrakt prisen som Årets Fodboldspiller ved DR’s Sport2006 i Messecenter Herning og har nu vundet titlen to gange i træk.

LÆS MERE