Guide

Uddannelse

Sådan hjælper vi dig med fleksible uddannelser, der er tilpasset din fodboldkarriere - ikke omvendt.

Vi er ikke i tvivl om dine prioriteter. Fodbold er det vigtigste for dig. Ja, det er et job, men det er i lige så høj grad en livsstil. Vi ved, at du har et konstant fokus på at udvikling dig til at blive en endnu bedre fodboldspiller. At kampen for at nå – eller blive på – toppen fylder meget af din tid.

Sådan skal det være. Det skal du ikke gå på kompromis med. Og det behøver du heldigvis ikke – heller ikke selvom du også gerne vil udvikle dig uden for banen ved at tage en uddannelse.

Et samarbejde mellem Divisionsforeningen og Spillerforeningen

Du kender dem måske allerede. Gennem klubbesøg eller vores mange arrangementer. Ellers kan du komme til det.

4player tæller 10 rådgivere, hvis primære formål er at hjælpe dig. Med uddannelse, job og mental sundhed. Et arbejde, vi er stolte af, og som er vigtigt for os. Fordi det kan hjælpe dig til at have et godt liv - hele livet.

Klubbesøgene, afklaringssamtalerne, psykologhjælpen og alle de andre vigtige indsatser kan lade sig gøre på grund af fodboldens overenskomst. For det er et samarbejde mellem Divisionsforeningen og os i Spillerforeningen, der finansierer indsatsen.

Det sørger vi for. 4player, der er vores rådgivningsenhed, har gennem årene opbygget stærke relationer til forskellige uddannelsesinstitutioner, der kan skræddersy uddannelsesforløb specifikt til dig. Det kan for eksempel være ved at tage et fag ad gangen eller studere online.

Fleksible forløb, der giver dig mulighed at tage en uddannelse, mens du spiller fodbold – uanset om du kigger mod ungdomsuddannelse, videregående uddannelse eller kurser, så har vi mange muligheder for dig.

Det er ikke alene godt, fordi det forbereder dig på livet efter fodbold. Men det er også godt, fordi det kan være med til at fjerne fokus fra fodbold og på den måde give dig et mentalt overskud. Det oplever flere af dine kollegaer, der allerede er i gang uddannelse.

Det kan du læse og høre mere om her, hvor andre spillere sætter ord på, hvordan de oplever at uddanne sig, mens de spiller fodbold. Og ikke mindst hvad det giver dem. Og hvis det har vakt din nysgerrighed, kan du række ud til vores rådgivere i 4player. De er som altid klar til at hjælpe dig. 

Jesper Mølgaard Kristensen

Jesper Mølgaard Kristensen

Rådgiver

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.