Guide

Mental sundhed

Vi hjælper dig med forebyggelse, support og rådgivning

Du har verdens bedste job. Det er vores klare overbevisning. Men vi ved også, at din tilværelse kan være forbundet med mental stress og mentale udfordringer. Ubalance, der kan opstå både under og efter karrieren.

Det kan blandt andet komme af præstationspres, skader, karriereforhold, identitetstab og problematisk spiladfærd – eller af hændelser i dit liv i øvrigt.

Det er helt normalt. Det ved vi fra forskellige undersøgelser og gennem vores rådgivning. Vi ved også, hvordan du kan komme i mental balance igen. 4player, der er vores rådgivningsenhed, er klar med rådgivning og support, der kan hjælpe dig med forebygge mentale udfordringer. Og vi har etableret et netværk af professionelle rådgivere og behandlere. Det sikrer dig hurtig og optimal hjælp.

4players rådgiverteam har tavshedspligt og er uddannet i psykisk førstehjælp.

Du kan kontakte 4players rådgivningsteam alle hverdage i tidsrummet 08.30 – 16.00 på:

Tlf.: +45 33 12 11 28

Mail: 4player@spillerforeningen.dk

Akut hjælp

Hvis du befinder dig i en kritisk mental tilstand, hvor du oplever alvorlige mentale problemer og/eller har selvmordstanker, bør du omgående tage kontakt til egen læge, vagtlægen, psykiatrisk skadestue eller Livslinien. Du kan benytte app’en ‘Akuthjælp’ til at finde frem til rette offentlige behandlingstilbud i din region. Download app’en på din telefon til enten iOS/iPhone eller Android

4players anonyme helpline

Ønsker du at komme i forbindelse med en autoriseret psykolog som følge af en behandlingskrævende mental problematik, uden først at skulle tage kontakt til 4players rådgiverteam, kan du benytte 4players anonyme helpline.

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.