CORONAVIRUS (COVID-19)

Coronakrisen har skabt en vanskelig og helt ny situation med mange ubesvarede spørgsmål om f.eks. turneringsstart, løn, ferie, kontrakt og andre forhold, der kan skabe usikkerhed og fortvivlelse.

I Spillerforeningen følger vi udviklingen i Coronavirus-pandemien tæt, og vi står hele tiden klar til at rådgive dig som medlem. Det gælder både vores jurister, spillerrådgivere og vores rådgivere i 4-player-teamet, som bl.a. rådgiver om mental sundhed og selvudvikling.

I denne specielle tid vil du som medlem opleve, at vi er i særlig tæt kontakt med dig. Vi informerer løbende med vigtige og relevante informationer. Det sker både via videomøder og informationsmails.

Ligeledes er vi i tæt dialog med Divisionsforeningen, den internationale spillerforening FIFPRO, Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) og andre vigtige, eksterne interessenter.

I samarbejde med vores rådgivningsgren 4player har vi samlet en lang række gode råd til, hvordan du kan fastholde din mentale sundhed, og hvordan du kan udnytte tiden til selvudvikling online.

>> Råd om mental sundhed

>> Selvudvikling gennem onlinetilbud

For at holde dig bedst muligt opdateret på situationen i Danmark anbefaler vi, at du holder dig opdateret via den fælles myndighedsside www.coronasmitte.dk. Her kan du bl.a. se seneste nyt fra myndighederne, se ofte stillede spørgsmål og meget mere.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på tlf. 33 12 11 28 eller mail@spillerforeningen.dk.

Relaterede nyheder

21.04.2020

Internationalt studie: Corona-krisen påvirker fodboldspillernes mentale balance

LÆS MERE
20.04.2020

Gytkjær passer godt på kroppen

LÆS MERE
17.04.2020

Noget at være taknemlig for

LÆS MERE
28.03.2020

24: Fanget i uvished og undtagelsestilstand i Peru

LÆS MERE
22.03.2020

Rochester risikerer permittering kort tid efter kontraktunderskrivelse

LÆS MERE
20.03.2020

Viborg-anfører sender tanke til de udenlandske spillere

LÆS MERE
18.03.2020

Når fodbold bliver et enkeltmandsspil

LÆS MERE