28. 06. 2013

Feriegodtgørelse og pension afregnes af FC København

FC Københavns administration af feriegodtgørelse af bonus og samt pension har i enkelte tilfælde ikke været i overensstemmelse med overenskomsten. Efter aftale med Spillerforeningen afregner FC København nu.

FC Københavns administration af feriegodtgørelse af bonus og samt pension har i enkelte tilfælde ikke været i overensstemmelse med overenskomsten. Efter aftale med Spillerforeningen afregner FC København nu. Afregningen af feriegodtgørelse, pension, renter og bod sker på baggrund af kendelsen af 11. september 2012 fra Fodboldens Voldgiftsret.
 
Spillerforeningens direktør, Mads Øland, udtaler:
 
- Vi har nu indgået forlig med FC København om efterbetaling af feriegodtgørelse og pension. Vi er meget tilfredse med, at dette nu er på plads efter en professionel dialog med klubben.Afregningen af feriegodtgørelse, pension, renter og bod sker på baggrund af kendelsen af 11. september 2012 fra Fodboldens Voldgiftsret.
 
Spillerforeningens direktør, Mads Øland, udtaler:
 
- Vi har nu indgået forlig med FC København om efterbetaling af feriegodtgørelse og pension. Vi er meget tilfredse med, at dette nu er på plads efter en professionel dialog med klubben.

Back