04. 04. 2011

Jon Dahl: Fuld støtte til håndboldpigerne!

Jon Dahl Tomasson har som tidligere landsholdsanfører deltaget i mange forhandlinger med DBU om landsholdsaftaler, og har bemærket den aktuelle konflikt mellem håndboldslandsholdet, Håndbold Spiller Foreningen og DHF.

Jon Dahl Tomasson har som tidligere landsholdsanfører deltaget i mange forhandlinger med DBU om landsholdsaftaler, og har bemærket den aktuelle konflikt mellem håndboldslandsholdet, Håndbold Spiller Foreningen og DHF.I den anledning udtaler Jon Dahl: "Jeg støtter 100 % op om spillerne, for det handler om at stå sammen og bakke hinanden op. Når man havner i en situation som denne, så er det fællesskabet, det handler om."
 
Han fortsætter: "Selvfølgelig skal pigerne have en kollektiv aftale om aflønning, som modsvarer deres store indsats og popularitet."
   
"Det er fuldstændig uforståeligt at erfarne og tidligere spillere nu stiller sig til rådighed, og dermed bryder solidariteten. Det kunne jeg aldrig selv finde på at gøre," afslutter Jon Dahl Tomasson.I den anledning udtaler Jon Dahl: "Jeg støtter 100 % op om spillerne, for det handler om at stå sammen og bakke hinanden op. Når man havner i en situation som denne, så er det fællesskabet, det handler om."
 
Han fortsætter: "Selvfølgelig skal pigerne have en kollektiv aftale om aflønning, som modsvarer deres store indsats og popularitet."
   
"Det er fuldstændig uforståeligt at erfarne og tidligere spillere nu stiller sig til rådighed, og dermed bryder solidariteten. Det kunne jeg aldrig selv finde på at gøre," afslutter Jon Dahl Tomasson.

Back