Spillernes nomineringer til Årets Fodboldspiller 2008 offentliggjort

21. 12. 2008

Spillertrupperne i Danmarksturneringen samt de danske udlandsprofessionelle har peget på de danske fodboldspillere, der har gjort det bedst i 2008. Foto: © Per Kjærbye

LÆS MERE

Forlig med Hvidovre Fodbold A/S

12. 12. 2008

Thomas Lindrups bortvisningssag er nu forliget med Hvidovre Fodbold A/S efter mægling mellem Spillerforeningen og Divisionsforeningen. Foto: © Per Kjærbye

LÆS MERE

Årets Spillere i divisionerne kåret

12. 12. 2008

Ved Årets Fodboldfest 2008, som netop er blevet afholdt på Kulturkajen Docken, blev profilerne i 1. Division og 2. Division Øst/Vest hyldet af de selvsamme kolleger, som har kåret dem. Foto: © Per Kjærbye

LÆS MERE

Thomas Lindrup-sagen fremlægges ved Fodboldens Voldgiftsret

08. 12. 2008

På baggrund af Hvidovre Fodbold A/S’ bortvisning af Thomas Lindrup er der blevet afholdt to mæglingsmøder med deltagelse af de implicerede parter samt Divisionsforeningen og Spillerforeningen. Det har desværre ikke været muligt at nå til enighed.

LÆS MERE

Bred opbakning til Thomas Lindrup efter Hvidovres bortvisning

28. 11. 2008

På baggrund af Hvidovre Fodbold A/S' bortvisning af Spillerforeningens formand, Thomas Lindrup, i går aftes, torsdag den 27. november, har Thomas Lindrup og Spillerforeningen modtaget bred støtte og opbakning fra omverdenen. Foto: © Per Kjærbye.

LÆS MERE

Hvidovre Fodbold A/S bortviser Thomas Lindrup på uberettiget og organisationsfjendtligt grundlag

28. 11. 2008

Hvidovre Fodbold A/S bortviste i går aftes, torsdag d. 27. nov., spiller og formand i Spillerforeningen, Thomas Lindrup, fra klubben. Begrundelsen er, at Thomas Lindrup har benyttet sit virke i klubben til at hverve medlemmer til Spillerforeningen.

LÆS MERE

Vigtig sejr: Springerknæ anerkendes som erhvervsskade

26. 11. 2008

Erhvervssygdomsudvalget og Arbejdsskadestyrelsen har i dag godkendt det såkaldte springerknæ som en arbejdsskade. Afgørelsen betyder, at der, også for fodboldspillere, vil være lettere vej til erstatning og godtgørelse i tilfælde af kronisk springerknæ.

LÆS MERE

Giv Racismen Det Røde Kort kritiserer Thomasbergs udtalelser

21. 11. 2008

Spillerforeningens kampagne, Giv Racismen Det Røde Kort, går i rette med FCM-cheftræner Thomas Thomasberg og sportsdirektør Jens Ørgaard.

LÆS MERE

Spillerne har udvalgt Årets Hold 2008

15. 11. 2008

Fodboldspillerne i den hjemlige Danmarksturnering og de danske udlandsprofessionelle har stemt på de spillere, der har gjort det bedst i indeværende kalenderår.

LÆS MERE

Djiby Fall kåret som Årets Profil i SAS-ligaen

13. 11. 2008

Fodboldkollegerne har kåret OB’s stærke bomber, Baye Djiby Fall, til Årets Profil i SAS-ligaen. (Billedet er til fri afbenyttelse).

LÆS MERE

Mariann Gajhede Årets Kvindelige Fodboldspiller 2008

12. 11. 2008

Det blev landsholdets midtbanedynamo, Mariann Gajhede Knudsen, der løb med prisen som Årets Kvindelige Fodboldspiller 2008 efter flotte indsatser på både klubplan i Fortuna Hjørring samt landsholdet. Foto er til fri distribution

LÆS MERE

Årets Talent 2008

11. 11. 2008

Fodboldspillerne i Danmark samt de danske udlandsprofessionelle har kåret FCK’s Mathias Zanka Jørgensen til Årets Talent 2008.

LÆS MERE

Spil FIFA 09 mod Superliga-profiler i Kulturnatten

09. 10. 2008

Som led i kampagnen Giv Racismen Det Røde Kort kan interesserede kæmpe mod Superliga-profiler i det nye FIFA 09 under Kulturnatten.

LÆS MERE

Boykotten er fortid - Nu handler det om at se fremad

12. 09. 2008

Spillerforeningen har forståelse for beslutningen om ikke at ville tale med pressen. Det vigtigste er nu at komme videre. Foto: © Per Kjærbye.

LÆS MERE

Uforståelig karantæne til Esbjerg-spiller

26. 08. 2008

Esbjergs Nicolai Høgh er blevet idømt karantæne, idet dommer Michael Johansen ikke har villet anerkende, at Allan Olesen har frikendt Høgh for en påstået forseelse. Foto: © Per Kjærbye.

LÆS MERE

Gode danske præstationer trods nederlag

21. 07. 2008

Selvom Team Danmark/Finland ikke fik de store resultatmæssige gevinster ved det europæiske mesterskab for kontraktløse spillere, har de danske spillere alligevel en masse positive oplevelser at tage med sig hjem fra Holland.

LÆS MERE

Team Danmark/Finland tabte i slutsekunderne

19. 07. 2008

Turneringsfavoritterne fra Frankrig løb med en 2-1 sejr i de døende sekunder, da Team Danmark/Finland spillede sin første kamp ved det europæiske mesterskab for kontraktløse fodboldspillere.

LÆS MERE

Danske spillere satser på hurtigheden ved slutrunde

16. 07. 2008

Truppen af spillere til det europæiske mesterskab for kontraktløse fodboldspillere er blevet udtaget. Foto: © Per Kjærbye.

LÆS MERE

Danske fodboldspillere kan vinde ny kontrakt ved slutrunde

05. 07. 2008

Kontraktløse danske spillere skal kæmpe om både mesterskab og kontrakttilbud ved ny turnering i Holland. Foto: © Per Kjærbye.

LÆS MERE

Banebrydende EU-aftale vil give bedre vilkår for fodbolden

01. 07. 2008

I dag får fodboldens organisationer grønt lys til at benytte et helt nyt redskab til at indgå forpligtende aftaler mellem klubber og spillere på det europæiske arbejdsmarked. Foto: © Per Kjærbye.

LÆS MERE

Fodboldspillere slår dør ind til EU

27. 06. 2008

Tirsdag den 1. juli vil et helt nyt initiativ blive offentliggjort i Paris. Fremover vil fodboldens arbejdsmarkedsorganisationer lave indbyrdes aftaler gennem social dialog, der kan gælde som EU-direktiver.

LÆS MERE

Forsikringssejr til Spillerforeningen

14. 06. 2008

Voldgiftsafgørelse sikrer fodboldspillere erstatning ved skader på 5 % méngrad og derover. Klubber må ikke nøjes med forsikringer, der kun dækker fra 15 % méngrad.

LÆS MERE

Drop 6+5-idéen, hr. Blatter

05. 06. 2008

Spillerforeningen vil ikke acceptere regel, der begrænser fodboldspillernes mulighed for frit at arbejde hvor som helst. Foto: © Per Kjærbye.

LÆS MERE

Hård dyst mellem fodboldspillere og golfspiller

26. 05. 2008

Kvik DM i Golf for Fodboldspillere ligner en åben affære med få forhåndsfavoritter. Men fodboldspillerne skal forbi en alvorlig barriere, hvis én af dem skal snuppe titlen. Den professionelle golfspiller, Peter Meldgaard, er nemlig også med i feltet.

LÆS MERE

Fodboldspillere skal kæmpe om DM i Golf

23. 05. 2008

Hvem af de danske fodboldspillere er bedst til at ramme den helt lille hvide? Det spørgsmål vil blive besvaret, når en udvalgt skare af SAS-ligaspillere og koryfæer tee'er ud fra Fredericia Golf Club den 26. maj.

LÆS MERE

Billeder fra pressemøde om Study4player og ny formand i DEF

21. 05. 2008

Billederne er frit tilgængelige til brug for alle medier.

LÆS MERE

Study4player hjælper nu også håndboldspillere og øvrige elitesportsudøvere

21. 05. 2008

Spillerforeningens initiativ Study4player har kun eksisteret i godt et år, men har allerede vist sig at være en succes. Mindst 150 udøvere har allerede modtaget rådgivning om valg og tilrettelæggelse af uddannelse sideløbende med sportskarrieren.

LÆS MERE

Invitation til pressemøde

20. 05. 2008

På pressemødet vil der blive præsenteret en ny bestyrelse i Danske Elitesportsudøveres Forening og udbredelsen af succesen i Study4player.

LÆS MERE

Spillerforeningen tilbyder nu medlemmer uvildig rådgivning om opsparing

06. 05. 2008

Ifølge en vurdering fra pensionsmægleren Aon Private Consulting har 9 ud af 10 danskere ikke indsigt i, hvilket opsparingsprodukt, der bedst dækker deres behov. På samme måde bliver omkostningerne ved valg af opsparing sjældent oplyst. Foto: © Per Kjærbye

LÆS MERE

Profiler giver racismen det røde kort

01. 05. 2008

1. maj går spillerne på scenen i Silkeborg, Herning, Viborg og Odense. De markerer at racismen ikke hører hjemme i sporten eller det øvrige samfund. Foto: © Per Kjærbye.

LÆS MERE