Spillernes nomineringer til Årets Fodboldspiller 2008 offentliggjort

21. 12. 2008

Spillertrupperne i Danmarksturneringen samt de danske udlandsprofessionelle har peget på de danske fodboldspillere, der har gjort det bedst i 2008. Foto: © Per Kjærbye

LÆS MERE

Forlig med Hvidovre Fodbold A/S

12. 12. 2008

Thomas Lindrups bortvisningssag er nu forliget med Hvidovre Fodbold A/S efter mægling mellem Spillerforeningen og Divisionsforeningen. Foto: © Per Kjærbye

LÆS MERE

Årets Spillere i divisionerne kåret

12. 12. 2008

Ved Årets Fodboldfest 2008, som netop er blevet afholdt på Kulturkajen Docken, blev profilerne i 1. Division og 2. Division Øst/Vest hyldet af de selvsamme kolleger, som har kåret dem. Foto: © Per Kjærbye

LÆS MERE

Thomas Lindrup-sagen fremlægges ved Fodboldens Voldgiftsret

08. 12. 2008

På baggrund af Hvidovre Fodbold A/S’ bortvisning af Thomas Lindrup er der blevet afholdt to mæglingsmøder med deltagelse af de implicerede parter samt Divisionsforeningen og Spillerforeningen. Det har desværre ikke været muligt at nå til enighed.

LÆS MERE

Bred opbakning til Thomas Lindrup efter Hvidovres bortvisning

28. 11. 2008

På baggrund af Hvidovre Fodbold A/S' bortvisning af Spillerforeningens formand, Thomas Lindrup, i går aftes, torsdag den 27. november, har Thomas Lindrup og Spillerforeningen modtaget bred støtte og opbakning fra omverdenen. Foto: © Per Kjærbye.

LÆS MERE

Hvidovre Fodbold A/S bortviser Thomas Lindrup på uberettiget og organisationsfjendtligt grundlag

28. 11. 2008

Hvidovre Fodbold A/S bortviste i går aftes, torsdag d. 27. nov., spiller og formand i Spillerforeningen, Thomas Lindrup, fra klubben. Begrundelsen er, at Thomas Lindrup har benyttet sit virke i klubben til at hverve medlemmer til Spillerforeningen.

LÆS MERE

Vigtig sejr: Springerknæ anerkendes som erhvervsskade

26. 11. 2008

Erhvervssygdomsudvalget og Arbejdsskadestyrelsen har i dag godkendt det såkaldte springerknæ som en arbejdsskade. Afgørelsen betyder, at der, også for fodboldspillere, vil være lettere vej til erstatning og godtgørelse i tilfælde af kronisk springerknæ.

LÆS MERE

Giv Racismen Det Røde Kort kritiserer Thomasbergs udtalelser

21. 11. 2008

Spillerforeningens kampagne, Giv Racismen Det Røde Kort, går i rette med FCM-cheftræner Thomas Thomasberg og sportsdirektør Jens Ørgaard.

LÆS MERE

Spillerne har udvalgt Årets Hold 2008

15. 11. 2008

Fodboldspillerne i den hjemlige Danmarksturnering og de danske udlandsprofessionelle har stemt på de spillere, der har gjort det bedst i indeværende kalenderår.

LÆS MERE

Djiby Fall kåret som Årets Profil i SAS-ligaen

13. 11. 2008

Fodboldkollegerne har kåret OB’s stærke bomber, Baye Djiby Fall, til Årets Profil i SAS-ligaen. (Billedet er til fri afbenyttelse).

LÆS MERE