74: Lukas skiftede til Sassuolo som 16-årig

15. 07. 2022

Forældrene var med de første tre dage. Siden har Lukas Henriksen stået på egne ben i Italien. I vores podcast fortæller han, hvordan han har oplevet den store omvæltning.

LÆS MERE

73: Mortens vej til landsholdsudtagelsen, han helst er fri for at tale om

11. 07. 2022

I ungdomstiden troede holdkammeraterne i F.C. København på et tidspunkt, at det var slut for Morten Hjulmand. I dag er han Serie A-spiller og var med i Herrelandsholdets seneste trup. I den her podcast fortæller Morten sin historie. Fra Tårnby til Lecce.

LÆS MERE

72: Signe ved, hvor langt der er fra Hjørring til Paris

07. 07. 2022

Livet. Fodbolden. Rammerne. Der er på mange måder langt fra Hjørring til Paris. Det ved Signe Bruun, der som 19-årig skiftede Fortuna Hjørring ud med Paris Saint-Germain.

LÆS MERE

På valg og valgt. Bestyrelsen fortsætter uændret

07. 07. 2022

Fem personer var på valg men blev alle genvalgt til bestyrelsen ved repræsentantskabsmødet.

LÆS MERE

Vi har tjekket mange kontrakter. Skal vi også tjekke din?

05. 07. 2022

Kunne du bruge et sæt ekstra øjne på din kontrakt, så vil vi gerne hjælpe. Vores rådgivere har set det meste og er klar til at hjælpe dig, inden du skriver under på din nye kontrakt.

LÆS MERE

71: »Jeg skulle bare på Herrelandsholdet, da jeg var lille«

01. 07. 2022

PODCAST: I 2017 blev Stina Lykke med ét landskendt, da keeperen sendte Kvindelandsholdet i EM-finalen. Og Stina er lykkelig for de skridt, Kvindelandsholdet tager i disse år.

LÆS MERE

70: På et klubbesøg fandt Allan og Patrick ud af, at den var helt gal i Jammerbugt FC

23. 06. 2022

Nogle røg på gaden. En fik slet ikke løn og blev sendt hjem til Nigeria. Andre fik ikke løn til tid tiden. Flere trænede fuld tid, men blev betalt en deltidsløn. Allan Reese og Patrick Kristensen udlægger kaosset i Jammerbugt FC.

LÆS MERE

Det er ikke den optimale løsning, at spillerne igen kun kan suspendere deres kontrakter

21. 06. 2022

Med den nye aftale om at kunne suspendere kontrakten frem til sommeren 2023, hvis man spiller i Rusland eller Ukraine, fjerner man ikke den usikkerhed, som fodboldspillerne lever i.

LÆS MERE

»Det handler ikke om scenarier, men om at vi intet har lært«

17. 06. 2022

Weekendavisens nye oplysninger om, hvad der skete i minutterne efter Christian Eriksens uhyggelige kollaps under EM for et år siden, fjerner fokus fra det vigtigste – nemlig at fodbolden fortsat intet har lært af episoden i Parken.

LÆS MERE

Mileta scorer i hver anden kamp. Nu scorer han også spillernes anerkendelse

09. 06. 2022

På lørdag får Mileta Rajovic et synligt bevis på, at han – ifølge spillerne – har været 2. divisions bedste. Han bliver nemlig hyldet som Årets Profil i 2. division inden Næstveds hjemmekamp mod AB.

LÆS MERE

To mesterskaber på to år: Nu scorer hun også personlig hæder

02. 06. 2022

Kyra Carusa har gjort et stærk indtog i dansk fodbold, siden hun for to år siden blev en del af kvindefodbold-projektet i HB Køge. Nu har spillerne i Gjensidige Kvindeliga kåret hende til Årets Profil. DBU og Spillerforeningen uddeler prisen i samarbejde med Hessel HiRE.

LÆS MERE

Hvordan vil du bruge din sommer?

30. 05. 2022

Ønsker du at bruge noget af sommeren på at forberede dig selv til den nye sæson, eller ser du værdien i at genoptræne sammen med andre fodboldspillere? Så er vores preseason-træning helt sikkert et tilbud for dig.

LÆS MERE

Topscorer scorer prisen som Årets Profil i 1. division

23. 05. 2022

For andet år i træk er der hæder til Mathias Kristensen. Spillerne i 1. division peger på Nykøbing-topscoreren som Årets Profil. Kristensen løber med 25 procent af stemmer, foran AC Horsens’ Casper Tengstedt på andenpladsen og Tonni Adamsen fra FC Helsingør på tredjepladsen.

LÆS MERE

Spillerne har valgt Pep Biel til Årets Profil i 3F Superliga

19. 05. 2022

Hver fjerde spiller i 3F Superliga skrev Pep Biel, da de skulle stemme på, hvem, de synes, har været bedst over hele 2021/2022-sæsonen. FCK-profilen vinder prisen foran superligatopscorer Nicklas Helenius og FC Midtjyllands Evander. DBU og Spillerforeningen uddeler prisen i samarbejde med Hessel HiRE.

LÆS MERE

Anførere hylder Danmarks Bedste Bane: »Hvert et græsstrå er klippet til med en neglesaks«

06. 05. 2022

Brøndby Stadion får masser af roser med fra udeholdenes anførere. Samtidig ærgrer de sig over, at der er så stor forskel på banerne i Superligaen.

LÆS MERE

Græstæppet på Brøndby Stadion er igen Danmarks bedste

05. 05. 2022

Superliga-anførerne peger for andet år i træk på Brøndby Stadion som Danmarks Bedste Bane. Ceres Park i Aarhus tager andenpladsen, mens det igen i år er kunstgræsbanerne hos FC Nordsjælland og Silkeborg IF, der bliver hårdest bedømt.

LÆS MERE

69: Dommerformanden forklarer #7: Special med lytterspørgsmål

29. 04. 2022

PODCAST: Hvorfor stiller dommerne ikke op til interviews efter kampene? Hvorfor bruger man ikke VAR til alt? Og hvorfor straffes dommeren, hvis han kaldes til skærmen? Det er nogle af de spørgsmål, som dommerformand Michael Johansen bliver stillet i denne specialudgave af ’Spiller til Spiller’, hvor lytterne har bestemt spørgsmålene.

LÆS MERE

Seks Jammerbugt FC-spillere sendes på gaden

07. 04. 2022

Om en time står seks spillere i Jammerbugt FC uden tag over hovedet, da klubejer Klaus-Dieter Müller endnu ikke har betalt sin gæld til Jetsmark Idrætscenter.

LÆS MERE

Flere spillere mangler løn i Jammerbugt FC

06. 04. 2022

Spillerforeningen har i dag sendt et påkrav til Jammerbugt FC, da flere spillerne ikke har fået løn.

LÆS MERE

Mareridtsstart kan ende med guld

04. 04. 2022

Det begyndte som lidt af et mareridt, men kan i juni ende som et eventyr for Jonas Bager, der kom skadet til sin belgiske sensationsklub, Royale Union Saint-Gilloise. I dag har han kæmpet sig ind på holdet og jagter sit første mesterskab, mens Spillerforeningen har kørt hans skadesag.

LÆS MERE