24. 02. 2022

Michael Sahl Hansen får fuld fokus på Spillerforeningen

Siden begyndelsen af 2020 har Michael Sahl Hansen stået i spidsen for Spillerforeningen. Sideløbende har han været direktør i Håndbold Spiller Foreningen. Her giver han nu depechen videre og dedikerer al sin tid til rollen som direktør i Spillerforeningen.

I mere end to år har Michael Sahl Hansen stået i spidsen for Spillerforeningen. Det fortsætter den 43-årige direktør med, og fremadrettet kommer han til at bruge alle sine kræfter på arbejdet for de professionelle fodboldspillere i Danmark og de danske udlandsproffer.

Indtil nu har Michael Sahl Hansen sideløbende med direktørposten i Spillerforeningen været direktør i Håndbold Spiller Foreningen, men den depeche giver han nu videre til den tidligere Århus Håndbold-spiller Torben Vinther, der tiltræder som ny direktør 1. marts.

- Jeg ser frem til at dedikere al min tid til Spillerforeningen og have min fulde fokus der. Der venter mange spændende opgaver forude, og derfor har jeg sammen med bestyrelserne i de to foreninger vurderet, at tiden nu er til, at begge foreninger igen skal have hver sin fuldtidsdirektør, siger Michael Sahl Hansen.

Bestyrelsesformand Jeppe Curth ser det som et naturligt skridt, at Sahl Hansen nu bliver direktør på fuld tid i Spillerforeningen.

- Michael Sahl har gjort en forskel, siden han kom til. Han er vellidt og har arbejdet dedikeret, og derfor er vi i bestyrelsen meget tilfredse med, at Michael nu bliver direktør på fuld tid og kan fokusere al sin tid på Spillerforeningen. Vi har haft gode drøftelser med Michael, og vi er enige om, at det er det rigtige at gøre nu, siger Jeppe Curth.

Tilbage

SENESTE NYT

29.09.2022

77: Ni minutter med Jeppe Grønning om Karriereskifteseminar

LÆS MERE
22.09.2022

76: Hvorfor skulle FC Midtjylland spille i vanvittig varme?

LÆS MERE
15.09.2022

75: Sådan arbejder vi med den gode vej ud af fodbold

LÆS MERE
04.09.2022

Sportsstjerner siger nej til diskrimination

LÆS MERE
16.08.2022

Et slaraffenland for digital chikane

LÆS MERE
15.07.2022

74: Lukas skiftede til Sassuolo som 16-årig

LÆS MERE
07.07.2022

På valg og valgt. Bestyrelsen fortsætter uændret

LÆS MERE