01. 02. 2022

Allan Reese er ny vicedirektør i Spillerforeningen

Siden 1999 har Allan Reese været tilknyttet Spillerforeningen. Nu bliver den tidligere AGF- og Silkeborgspiller vicedirektør i foreningen. Han fortsætter sin tætte kontakt til foreningens medlemmer som spillerrådgiver

Efter mere end 250 kampe i landets bedste række for henholdsvis AGF og Silkeborg – og med to danske mesterskaber og en pokaltitel på CV’et – stoppede Allan Reese i 1999 sin aktive karriere.

Fodbolden forlod han dog ikke. For samme år blev den tidligere angriber ansat i Spillerforeningen som ’kontraktforhandler’. Og i 2005 blev han selvstændig DBU-licenseret spilleragent med tilknytning til Spillerforeningens agentbureau, som blev nedlagt i 2020.

Siden har det haft min store interesse at påvirke og forbedre vilkårene for elitefodboldspillere i Danmark

I stedet blev den i dag 54-årig sønderjyde med bopæl i Aarhus en del af Spillerforeningens spillerrådgivningsteam, hvor han i dag fungerer som seniorrådgiver. Nu skal rollen altså kombineres med hvervet som vicedirektør.

- Det var både meget glædeligt at blive tilbudt stillingen som vicedirektør i Spillerforeningen og meget ligetil at sige ja tak til, siger Allan Reese.

- I mine efterhånden mange år i og omkring Spillerforeningen har jeg fået samlet mig rigtig megen erfaring og viden, som jeg sætter meget stor pris på, at ledelsen fortsat ser som en stor styrke at have i foreningen.

Stor interesse for fodboldspilleres vilkår

I slutningen af sin aktive karriere var Allan Reese med til at forhandle den første overenskomst på plads i dansk fodbold.

- Siden har det haft min store interesse at påvirke og forbedre vilkårene for elitefodboldspillere i Danmark. Den slags strategisk arbejde kommer jeg til at skulle bruge mere tid på fremover, forklarer Reese, der i 171 kampe for Silkeborg IF nettede 32 gange.

Han fortsætter sit arbejde som spillerrådgiver i et rådgivningsteam, der består af Thomas Lindrup, Patrick Kristensen og Line Røddik Hansen.

Han er en nøgleperson i foreningen, og det har været naturligt for os at tilbyde ham stillingen som vicedirektør og gøre ham til en del af ledelsen

- Jeg er glad for, at jeg kan fortsætte mit arbejde som spillerrådgiver i vores stærke rådgivningsteam. Hver eneste dag, når vi taler med spillere, føler vi, at vi kan hjælpe og assistere spillere, så deres situation enten bliver bedre eller mere overskuelig. Det arbejde har også min store passion, og jeg vil gerne bidrage til at det udbygges og forbedres yderligere.

Velkendt ansigt og vellidt væsen

I Spillerforeningen glæder direktør Michael Sahl Hansen sig over, at Allan Reese har takket ja til den nye position.

- Allan har med et helt liv i fodboldverdenen – først inden for stregerne og efter karrierestoppet udenfor – en enorm erfaring, som vi i Spillerforeningen gennem årene har draget stor nytte af. Han er en nøgleperson i foreningen, og det har været naturligt for os at tilbyde ham stillingen som vicedirektør og gøre ham til en del af ledelsen, og vi er selvfølgelig glade for, at Allan også kunne se sig selv i den rolle.

- Allan er et velkendt ansigt i fodbold-Danmark og bevæger sig hjemmevant rundt i klubberne, hvor han nyder stor anerkendelse blandt spillerne og respekt blandt fodboldledere. Derfor har det også været vigtigt for os, at der fortsat er tid til, at Allan kan rådgive vores medlemmer, og at de kan drage nytte af hans store viden i vores branche, siger Michael Sahl Hansen.  

Allan Reese afløser Mads Boesen, der har fundet nye udfordringer uden for fodboldbranchen, som vicedirektør i Spillerforeningen.

Tilbage

SENESTE NYT

29.09.2022

77: Ni minutter med Jeppe Grønning om Karriereskifteseminar

LÆS MERE
22.09.2022

76: Hvorfor skulle FC Midtjylland spille i vanvittig varme?

LÆS MERE
15.09.2022

75: Sådan arbejder vi med den gode vej ud af fodbold

LÆS MERE
04.09.2022

Sportsstjerner siger nej til diskrimination

LÆS MERE
16.08.2022

Et slaraffenland for digital chikane

LÆS MERE
15.07.2022

74: Lukas skiftede til Sassuolo som 16-årig

LÆS MERE
07.07.2022

På valg og valgt. Bestyrelsen fortsætter uændret

LÆS MERE