74: Lukas skiftede til Sassuolo som 16-årig

15. 07. 2022

Forældrene var med de første tre dage. Siden har Lukas Henriksen stået på egne ben i Italien. I vores podcast fortæller han, hvordan han har oplevet den store omvæltning.

LÆS MERE

73: Mortens vej til landsholdsudtagelsen, han helst er fri for at tale om

11. 07. 2022

I ungdomstiden troede holdkammeraterne i F.C. København på et tidspunkt, at det var slut for Morten Hjulmand. I dag er han Serie A-spiller og var med i Herrelandsholdets seneste trup. I den her podcast fortæller Morten sin historie. Fra Tårnby til Lecce.

LÆS MERE

72: Signe ved, hvor langt der er fra Hjørring til Paris

07. 07. 2022

Livet. Fodbolden. Rammerne. Der er på mange måder langt fra Hjørring til Paris. Det ved Signe Bruun, der som 19-årig skiftede Fortuna Hjørring ud med Paris Saint-Germain.

LÆS MERE

På valg og valgt. Bestyrelsen fortsætter uændret

07. 07. 2022

Fem personer var på valg men blev alle genvalgt til bestyrelsen ved repræsentantskabsmødet.

LÆS MERE

Vi har tjekket mange kontrakter. Skal vi også tjekke din?

05. 07. 2022

Kunne du bruge et sæt ekstra øjne på din kontrakt, så vil vi gerne hjælpe. Vores rådgivere har set det meste og er klar til at hjælpe dig, inden du skriver under på din nye kontrakt.

LÆS MERE

71: »Jeg skulle bare på Herrelandsholdet, da jeg var lille«

01. 07. 2022

PODCAST: I 2017 blev Stina Lykke med ét landskendt, da keeperen sendte Kvindelandsholdet i EM-finalen. Og Stina er lykkelig for de skridt, Kvindelandsholdet tager i disse år.

LÆS MERE

70: På et klubbesøg fandt Allan og Patrick ud af, at den var helt gal i Jammerbugt FC

23. 06. 2022

Nogle røg på gaden. En fik slet ikke løn og blev sendt hjem til Nigeria. Andre fik ikke løn til tid tiden. Flere trænede fuld tid, men blev betalt en deltidsløn. Allan Reese og Patrick Kristensen udlægger kaosset i Jammerbugt FC.

LÆS MERE

Det er ikke den optimale løsning, at spillerne igen kun kan suspendere deres kontrakter

21. 06. 2022

Med den nye aftale om at kunne suspendere kontrakten frem til sommeren 2023, hvis man spiller i Rusland eller Ukraine, fjerner man ikke den usikkerhed, som fodboldspillerne lever i.

LÆS MERE

»Det handler ikke om scenarier, men om at vi intet har lært«

17. 06. 2022

Weekendavisens nye oplysninger om, hvad der skete i minutterne efter Christian Eriksens uhyggelige kollaps under EM for et år siden, fjerner fokus fra det vigtigste – nemlig at fodbolden fortsat intet har lært af episoden i Parken.

LÆS MERE

Hvordan vil du bruge din sommer?

30. 05. 2022

Ønsker du at bruge noget af sommeren på at forberede dig selv til den nye sæson, eller ser du værdien i at genoptræne sammen med andre fodboldspillere? Så er vores preseason-træning helt sikkert et tilbud for dig.

LÆS MERE

Anførere hylder Danmarks Bedste Bane: »Hvert et græsstrå er klippet til med en neglesaks«

06. 05. 2022

Brøndby Stadion får masser af roser med fra udeholdenes anførere. Samtidig ærgrer de sig over, at der er så stor forskel på banerne i Superligaen.

LÆS MERE

69: Dommerformanden forklarer #7: Special med lytterspørgsmål

29. 04. 2022

PODCAST: Hvorfor stiller dommerne ikke op til interviews efter kampene? Hvorfor bruger man ikke VAR til alt? Og hvorfor straffes dommeren, hvis han kaldes til skærmen? Det er nogle af de spørgsmål, som dommerformand Michael Johansen bliver stillet i denne specialudgave af ’Spiller til Spiller’, hvor lytterne har bestemt spørgsmålene.

LÆS MERE

Flere spillere mangler løn i Jammerbugt FC

06. 04. 2022

Spillerforeningen har i dag sendt et påkrav til Jammerbugt FC, da flere spillerne ikke har fået løn.

LÆS MERE

Mareridtsstart kan ende med guld

04. 04. 2022

Det begyndte som lidt af et mareridt, men kan i juni ende som et eventyr for Jonas Bager, der kom skadet til sin belgiske sensationsklub, Royale Union Saint-Gilloise. I dag har han kæmpet sig ind på holdet og jagter sit første mesterskab, mens Spillerforeningen har kørt hans skadesag.

LÆS MERE

Sviatchenko har halvbror i Ukraine: Håber at sende en million i støtte

10. 03. 2022

Erik Sviatchenko roser sportens fællesskab for at være ganske særligt, når det handler om at stå sammen.

LÆS MERE

68: Salquist står ikke længere i vejen for sig selv

10. 03. 2022

PODCAST: Han var klar til at erobre verden. Troede han. Men han lykkedes ikke i udlandet. Nu står han på affyringsrampen igen. »Jeg er stadig mig, men bare på anden, rolig måde. Jeg har fundet ud, hvem jeg er, og hvem jeg vil være.«

LÆS MERE

Reaktion på suspendering af kontrakter i Rusland

08. 03. 2022

Spillerforeningens direktør, Michael Sahl Hansen, glæder sig over, at det nu bliver muligt for udenlandske spillere at rejse hjem fra Rusland og Ukraine. Men han ser også flere dilemmaer i FIFA’s reglementsændring.

LÆS MERE

67: #FodboldtrøjeFredag: Til kamp mod kræft

04. 03. 2022

Én gang om året rækker fodboldens fællesskab ud over noget, der er langt større og stærkere end legen med den lille runde bold.

LÆS MERE

66: Viktor Ankers kamp mod kræft

24. 02. 2022

PODCAST: I syv måneder tog Viktor Anker livtag med testikelkræft og efterveerne af en kræftrelateret operation. Han har delt sin kamp, sine tanker og sine følelser med færrest muligt. Indtil nu.

LÆS MERE

Michael Sahl Hansen får fuld fokus på Spillerforeningen

24. 02. 2022

Siden begyndelsen af 2020 har Michael Sahl Hansen stået i spidsen for Spillerforeningen. Sideløbende har han været direktør i Håndbold Spiller Foreningen. Her giver han nu depechen videre og dedikerer al sin tid til rollen som direktør i Spillerforeningen.

LÆS MERE

65: Dommerformanden forklarer #6: Tiden skal ned, og tynde straffespark udryddes

18. 02. 2022

Færre straffespark og hårdere nærkampe. Det kan meget vel blive synet i forårets Superliga, hvor der er fokus på at udrydde de tynde straffespark og sikre en mere international linje. Og så er der fortsat fokus på at nedbringe VAR-tiden i kampene.

LÆS MERE

Klar tale: Spillerne ønsker VM hvert fjerde år

15. 02. 2022

En stor undersøgelse fra den internationale spillerforening, FIFPRO, viser, fodboldspillere på tværs af lande og kontinenter ønsker, at VM fortsat spilles hvert fjerde år.

LÆS MERE

Allan Reese er ny vicedirektør i Spillerforeningen

01. 02. 2022

Siden 1999 har Allan Reese været tilknyttet Spillerforeningen. Nu bliver den tidligere AGF- og Silkeborgspiller vicedirektør i foreningen. Han fortsætter sin tætte kontakt til foreningens medlemmer som spillerrådgiver

LÆS MERE

64: Kortegaards rutsjebane: Kræft, bodegature og de to famøse Brøndby-kampe

01. 02. 2022

PODCAST: Karrieren startede med Hamréns havregrød i AaB. Den sluttede på grund af kræft. Undervejs har Thomas Kortegaard været med i to historiske slag mellem AC Horsens og Brøndby IF, været en del af den kammeratlige kultur i AC Horsens og oplevet massefyringer, fordi han og holdkammeraterne ikke kunne ramme hinanden på banen.

LÆS MERE

63: Simons sindssyge år

21. 01. 2022

PODCAST: Individuel hæder. EM på hjemmebane. Og heltegerningen mod Finland. I denne udgave af ’Spiller til Spiller’ kigger 32-årige Simon Kjær tilbage på fodboldkarrierens mest begivenhedsrige fodboldår.

LÆS MERE

62: Højbjerg om sommerens mentale rutsjebanetur: Meget heftigt som spiller og som menneske at opleve

05. 01. 2022

PODCAST: Det var et nationalt traume. Og en national ekstase. En proces, hvor Herrelandsholdets DNA blev blottet. Pierre-Emile Højbjerg sætter ord på sommerens mentale rutsjebanetur.

LÆS MERE