74: Lukas skiftede til Sassuolo som 16-årig

15. 07. 2022

Forældrene var med de første tre dage. Siden har Lukas Henriksen stået på egne ben i Italien. I vores podcast fortæller han, hvordan han har oplevet den store omvæltning.

LÆS MERE

73: Mortens vej til landsholdsudtagelsen, han helst er fri for at tale om

11. 07. 2022

I ungdomstiden troede holdkammeraterne i F.C. København på et tidspunkt, at det var slut for Morten Hjulmand. I dag er han Serie A-spiller og var med i Herrelandsholdets seneste trup. I den her podcast fortæller Morten sin historie. Fra Tårnby til Lecce.

LÆS MERE

72: Signe ved, hvor langt der er fra Hjørring til Paris

07. 07. 2022

Livet. Fodbolden. Rammerne. Der er på mange måder langt fra Hjørring til Paris. Det ved Signe Bruun, der som 19-årig skiftede Fortuna Hjørring ud med Paris Saint-Germain.

LÆS MERE

På valg og valgt. Bestyrelsen fortsætter uændret

07. 07. 2022

Fem personer var på valg men blev alle genvalgt til bestyrelsen ved repræsentantskabsmødet.

LÆS MERE

Vi har tjekket mange kontrakter. Skal vi også tjekke din?

05. 07. 2022

Kunne du bruge et sæt ekstra øjne på din kontrakt, så vil vi gerne hjælpe. Vores rådgivere har set det meste og er klar til at hjælpe dig, inden du skriver under på din nye kontrakt.

LÆS MERE

71: »Jeg skulle bare på Herrelandsholdet, da jeg var lille«

01. 07. 2022

PODCAST: I 2017 blev Stina Lykke med ét landskendt, da keeperen sendte Kvindelandsholdet i EM-finalen. Og Stina er lykkelig for de skridt, Kvindelandsholdet tager i disse år.

LÆS MERE

70: På et klubbesøg fandt Allan og Patrick ud af, at den var helt gal i Jammerbugt FC

23. 06. 2022

Nogle røg på gaden. En fik slet ikke løn og blev sendt hjem til Nigeria. Andre fik ikke løn til tid tiden. Flere trænede fuld tid, men blev betalt en deltidsløn. Allan Reese og Patrick Kristensen udlægger kaosset i Jammerbugt FC.

LÆS MERE

Det er ikke den optimale løsning, at spillerne igen kun kan suspendere deres kontrakter

21. 06. 2022

Med den nye aftale om at kunne suspendere kontrakten frem til sommeren 2023, hvis man spiller i Rusland eller Ukraine, fjerner man ikke den usikkerhed, som fodboldspillerne lever i.

LÆS MERE

»Det handler ikke om scenarier, men om at vi intet har lært«

17. 06. 2022

Weekendavisens nye oplysninger om, hvad der skete i minutterne efter Christian Eriksens uhyggelige kollaps under EM for et år siden, fjerner fokus fra det vigtigste – nemlig at fodbolden fortsat intet har lært af episoden i Parken.

LÆS MERE

Hvordan vil du bruge din sommer?

30. 05. 2022

Ønsker du at bruge noget af sommeren på at forberede dig selv til den nye sæson, eller ser du værdien i at genoptræne sammen med andre fodboldspillere? Så er vores preseason-træning helt sikkert et tilbud for dig.

LÆS MERE