26. 11. 2020

Er du vores nye studentermedhjælper til det juridiske team?

Vi søger en stud.jur. Stillingen giver indblik i nogle af de interessante juridiske sager i dansk fodbold, som vi arbejder med. Du vil få ansvaret for aktuelle og håndgribelige sager og derigennem blive klædt på til de praktiske udfordringer, som det moderne arbejdsliv kræver. Der er ansøgningsfrist den 21. december 2020.

I Spillerforeningen søger vi en jurastuderende som studentermedhjælper med start 1. februar 2021.

Arbejdet i Spillerforeningen er en unik mulighed for et studiejob, hvor du ved at få ansvaret for nogle meget aktuelle og håndgribelige sager bliver klædt godt på til de praktiske udfordringer, som det moderne arbejdsliv kræver.

Som stud.jur. i Spillerforeningen vil du få et indblik i nogle af de mest interessante juridiske sager i dansk fodbold. Når fodboldspillere oplever, at deres kontrakter bliver misligholdt, eller når der skal udarbejdes processkrifter til principielle sager om fremtiden i dansk fodbold, har du som Spillerforeningens sagsbehandler en vigtig rolle sammen med det øvrige juridiske team.

I samarbejde med Spillerforeningens jurister vil du blandt andet komme til at stå for behandlingen af danske fodboldspilleres skadessager og forsikringssager.

Samtidig stræber Spillerforeningen efter at have en udadvendt profil, hvor indholdet af de forskellige retssager og forhandlinger løbende offentliggøres til fodboldens interessenter.

Som et led i arbejdet vil du udvikle dine faglige kompetencer gennem et samarbejde med Spillerforeningens eksterne advokatkontor og øvrige eksterne rådgivere.

Du refererer til Spillerforeningens direktør, Michael Sahl Hansen, og vil komme til at arbejde i team med Spillerforeningens jurister og øvrige stud.jur’er.

Kvalifikationer

  • Interesse for forsikringsret, ansættelsesret, arbejdsret, sportsret og obligationsret
  • Gerne mere end to år tilbage af studiet
  • God til skriftligt dansk
  • God til engelsk i tale og skrift og gerne fransk
  • Fodbold- og sportsinteresseret
  • Selvstændig, servicemindet og udadvendt

Arbejdstid og -vilkår

Der er jobstart i februar 2021. Jobbet er 15 timer pr. uge, og timerne er fordelt på 3-5 arbejdsdage pr. uge, der fastlægges for et semester ad gangen. Overarbejde kan periodevist forekomme.

Ferie placeres fleksibelt i forhold til dine ønsker og Spillerforeningens opgavepukler i årets løb.
Den månedlige aflønning er kr. 8.000 inkl. pension. Aflønningen fordeles med en løndel på kr. 7.200 pr. md., hvortil lægges kr. 800 pr.md. i pension.

Spørgsmål kan rettes til chefjurist Anne Jakobsen på tlf. 29 91 47 01 eller mail anne.jakobsen@spillerforeningen.dk.

Ansøgning sendes til chefjurist Anne Jakobsen på anne.jakobsen@spillerforeningen.dk senest mandag den 21. december 2020. Der indkaldes til jobsamtaler primo januar 2021.

Dokumentation for eksamensresultater til dato vedlægges i kopi.

Om Spillerforeningen

Spillerforeningen er fagforeningen for fodboldspillerne i Danmark og danske udlandsprofessionelle. Vi arbejder for at sikre, at spillerne arbejder under rimelige vilkår. Derfor hjælper vi spillerne med alt fra feriepenge og pension til forsikringer og skadesager. Vi er til daglige 18 medarbejder i Spillerforeningen, og vores medlemmerne spænder fra Christian Eriksen og Nicoline Sørensen til spillere i 2. division

Tilbage

SENESTE NYT

15.07.2022

74: Lukas skiftede til Sassuolo som 16-årig

LÆS MERE
11.07.2022

73: Mortens vej til landsholdsudtagelsen, han helst er fri for at tale om

LÆS MERE
07.07.2022

72: Signe ved, hvor langt der er fra Hjørring til Paris

LÆS MERE
05.07.2022

Vi har tjekket mange kontrakter. Skal vi også tjekke din?

LÆS MERE
01.07.2022

71: »Jeg skulle bare på Herrelandsholdet, da jeg var lille«

LÆS MERE
23.06.2022

70: På et klubbesøg fandt Allan og Patrick ud af, at den var helt gal i Jammerbugt FC

LÆS MERE