29. 07. 2020

Studiejob: Brug din kreativitet til at styrke Spillerforeningens visuelle udtryk

BESAT: Har du talent for grafisk produktion og visuel kommunikation. Så er det dig, vi søger til vores kommunikationsafdeling.

Du er skarp til at lave infografiker, GIF’er og andre grafiske produkter. Du føler dig hjemme, når du arbejder og videreudvikler dine færdigheder i Adobe-pakkens mange programmer, og så du kan fortælle en historie visuelt.

Hvis dén beskrivelse passer på dig? Så er det dig, vi søger. I Spillerforeningen søger vi nemlig en kommunikationsmedarbejder (studiejob) med et skarpt grafisk øje, som formår at få den visuelle kommunikation til at spille sammen med den skriftlige kommunikation.  

Hos os vil du komme til at beskæftige dig med en bred vifte af kommunikationsfagets facetter. En af kommunikationsafdelingens mange opgaver er at producere relevant kvalitetsindhold til vores medlemmer. Det omfatter bl.a. grafisk indhold til sociale medier, videoer, nyheder til web og nyhedsbreve.

Med din flair for, hvordan historier bedst præsenteres grafisk på web og SoMe bliver du en vigtig spiller på kommunikationsholdet, der foruden dig består af en presse- og kommunikationschef og en kommunikationsmedarbejder.

Foruden din grafiske sans er det også en fordel, hvis du også kan skrive. For dine arbejdsopgaver spænder vidt, og du får mulighed for at prøve kræfter med alt fra nyhedsbreve til interviews, videoproduktion og billedbehandling.  

Som en del af Spillerforeningen får du et spændende arbejde lige midt i det danske fodboldlandskab med unik adgang til landets bedste fodboldspillere. Du får også en arbejdsplads i Indre By i København, hvor du bliver en del af en dynamisk organisation, der brænder for at gøre en forskel.

Den ideelle kandidat:

• Er hjemme i Adobe-pakken herunder Photoshop, InDesign og Illustrator. Og gerne også i andre Adobe-programmer

• Kan spotte og formidle den gode historie, der skaber værdi for vores medlemmer

• Har kreativiteten til at præsentere historien grafisk

• Tager initiativ og er klar på at indgå i et team, hvor det ofte går stærk

• Formår at styre egne opgaver og følge dem helt i mål

• Kan formidle en historie visuelt, så den hænger sammen med den skriftlige

• Er i gang med en relevant uddannelse såsom multimediedesigner, digital konceptudvikling, journalistik, grafisk designer, kommunikation eller lignende

• Kan fremvise eksempler på produktioner

Arbejdstid og -vilkår

Stillingen er på 15 timer pr. uge fordelt på 2-3 arbejdsdage pr. uge, der fastlægges for et semester ad gangen.

Ferie placeres fleksibelt i forhold til dine ønsker og Spillerforeningens opgavebelastning i årets løb. Løn er kr. 7.500 pr. md., hvortil lægges kr. 833 pr. md. i pension.

Spørgsmål kan rettes til presse- og kommunikationschef, Martin Dons, på 6160 4850 eller martin.dons@spillerforeningen.dk eller til vores nuværende studentermedhjælper Sofie Lundager på 2891 0602 eller sofie.lundager@spillerforeningen.dk.

Ansøgning samt eksempler på produktioner sendes ligeledes til Martin Dons på martin.dons@spillerforeningen.dk senest den 14. august 2020. Skriv ”Ansøgning til studiejob” i emnefeltet. Der indkaldes løbende til jobsamtaler.

Om Spillerforeningen

Spillerforeningen er fagforeningen for fodboldspillere på eliteplan. Vores medlemmer er ungdomselitespillere af begge køn, herrespillere fra 2. division til 3F Superliga, kvindespillere i Gjensidige Ligaen og 1. division samt danske udlandsproffer. Vores motto er ”For spillerne og spillet”. Vi arbejder for at sikre, at spillerne arbejder under rimelige vilkår. Derfor indgår vi kollektive aftaler og hjælper spillerne med alt fra feriepenge og pension til forsikringer og skadessager. 

Spillerforeningen beskæftiger til dagligt 19 medarbejdere, og medlemmerne spænder fra Christian Eriksen og Pernille Harder i udenlandske klubber over 3F Superligaen og Gjensidige Ligaen til spillerne i 2. division og talenterne på de danske ungdomselitehold.

Tilbage

SENESTE NYT

29.09.2022

77: Ni minutter med Jeppe Grønning om Karriereskifteseminar

LÆS MERE
22.09.2022

76: Hvorfor skulle FC Midtjylland spille i vanvittig varme?

LÆS MERE
15.09.2022

75: Sådan arbejder vi med den gode vej ud af fodbold

LÆS MERE
04.09.2022

Sportsstjerner siger nej til diskrimination

LÆS MERE
16.08.2022

Et slaraffenland for digital chikane

LÆS MERE
15.07.2022

74: Lukas skiftede til Sassuolo som 16-årig

LÆS MERE
07.07.2022

På valg og valgt. Bestyrelsen fortsætter uændret

LÆS MERE