5

Artikel5.11.2019

Lasse bliver bedre på banen ved også at have fokus uden for banen

Lasse Vibe har længe gjort sig tanker om livet efter fodbold. Og det har gjort ham bedre til at håndtere både op- og nedture. Senest deltog han i Spillerforeningens Partnerforum.

Af Michael Hehr

- Jo mere jeg har fokuseret på andre ting og haft succes med andre ting, jo nemmere har det været at håndtere nedture, og jo nemmere har det været ride på bølger, når det er gået godt.

Sådan siger Lasse Vibe. Han har i årevis forberedt sig på det karrierestop, der før eller siden venter alle professionelle fodboldspillere. Den nuværende IFK Göteborg-spiller, der til januar skifter til FC Midtjylland, understreger, at måde at angribe livet som professionel fodboldspiller ikke skal trækkes ned over alle andre. Men den har fungeret for ham.

Senest deltog han i Spillerforeningens Partnerforum, hvor han fik mulighed for at hilse på nogle af foreningens partnere og – vigtigst af alt – blive klogere på sig selv.

- Jeg er her i dag for at møde nogle folk. Nogle af Spillerforeningens partnere. Og hvad der ellers er blevet budt ind med. 100 procent med tanke på, hvad der skal ske efter fodboldkarrieren. Og det er heldigvis allerede blevet til en masse gode snakke om alt andet end fodbold, og jeg har fået nogle gode indblik i, hvad folk laver, og hvor jeg kan se mig selv henne.

- Det sjove er, at jeg lærer mere om mig selv, end hvad det nu lige er for en virksomhed, eller hvad det for en type profil, de er ude efter.

Se hele interviewet med Lasse Vibe her:

Tilladelse Påkrævet

For at kunne se dette indhold skal du minimum give samtykke til samling af markedsføringscookies

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.