15. 01. 2016

SKAT søger elever fra elitesporten

SKAT er en del af Elitesportens Karrierepartnere og søger elever fra elitesporten. Vil du have en uddannelse hos SKAT, som du kan falde tilbage på efter sporten?

SKAT har ansvaret for opkrævningen af told, skatter og afgifter mv. i Danmark. SKAT er en landsdækkende virksomhed, der opkræver næsten 900 mia. kr. om året. SKAT har afdelinger i det meste af Danmark med ca. 6300 ansatte og kigger nu blandt andet mod elitesportens verden til deres elevforløb indenfor specialet Offentlig Administration eller med told som speciale.

Du er måske vores nye kontorelev?
”Da SKAT er en stor virksomhed har vi mulighed for at være fleksible med elevforløbet og kan være med til at give en idrætsudøver en uddannelse at falde tilbage på, når den sportslige karriere er slut. Samtidigt giver du som eliteidrætsudøver et indspark til SKATs mangfoldighed, hvilket vi ser som en stor fordel for hele organisationen” -skriver SKAT i deres virksomhedsprofil på Job4player.

Erhvervsuddannelsen er en kombination af praktik, teori og skoleforløb i en eller flere af SKATs afdelinger, ved klubskifte er der mulighed for at flytte til en af SKATs filialer et andet sted i landet. Som elitesportselev i SKAT er uddannelsen fleksibel, så du har mulighed for at tilpasse dine træningspas i elevforløbet. Uddannelsen kræver at du i gennemsnit arbejder 27 ¾ time om ugen, du er selv med til at tilrettelægge din tid. Selve forløbet tager 2 år og 7 måneder. Ønsker du et ordinært forløb på fuldtid tager uddannelsen 2 år.

Hos SKAT har man i forvejen positive erfaringer med elitesportsudøvere – således er fodboldspiller Ruben Nygaard i gang med et elevforløb hos SKAT sideløbende med hans fodboldkarriere, ”Jeg er kontorelev i SKAT og spiller 1. divisionsfodbold i Skive IK samtidig. For mig, har valget som kontorelev i SKAT været en god løsning, da jeg har mulighed for at kombinere mine ambitioner inden for professionel fodbold og samtidig få en god uddannelse i SKAT”

- En typisk dag for mig starter med, at møde på skattecenteret i Horsens omkring kl. 08.00. Ved 12-tiden spiser jeg min frokost og gør mig klar til træningen. Mødetid for træningen er kl. 14.15, så derfor begiver jeg mig mod Skive ved 12.30-tiden. De dage hvor der ingen træning er, har jeg mulighed for en længere arbejdsdag, så min planlagte arbejdstid kan blive opfyldt.

Se SKATs video på Youtube

De 75 elevstillingerne er fordelt over hele landet, du kan læse mere om stillingerne (såvel som ansøge) på SKATs hjemmeside www.skat.dk/elev Husk at kontakte 4Player, hvis du søger en elevstilling.

Adgangskrav er en EUX uddannelse eller en studentereksamen suppleret med et grundforløb.
Mangler du grundforløbet, kan du tage en HGS ONLINE den 4.april 2016-17.juni 2016, læs mere her.

Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt konsulent- og karriererådgiver i 4Player, Mette Schou Brix, på e-mail: mette.brix@spillerforeningen.dk eller telefon 26 56 19 98 eller uddannelses- og jobrådgiver i 4Player, Kresten Blæsild, på e-mail: kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller telefon 22 32 18 55.

Tilbage

STARTEN PÅ DIN NÆSTE KARRIERE

STUDY4PLAYER

Study4player er et tilbud om uddannelsesrådgivning, der bygger på samarbejde med fleksible uddannelsesinstitutioner, som tilbyder hel eller delvis onlineuddannelser på alle niveauer, hvilket gør det muligt at kombinere en professionel fodboldkarriere og et studie.

JOB4PLAYER

Job4player er jobrådgivning. Vi har en CV-database, der giver dig mulighed for at markedsføre din personlige profil. Vi samarbejder desuden med partnervirksomheder, der rekrutterer vindertyper som dig.