29. 02. 2016

Intet nyt i Tyrkiet: Forsøger at tvinge Spelmann ud

For fire år siden skiftede Bajram Fetai til tyrkisk fodbold. Det skifte endte som et mareridt. Nu er Martin Spelmann havnet i en lignende situation i selvsamme liga. Intet er med andre ord forandret i Tyrkiet. De tyrkiske klubber fortsætter med at forsøge at tvinge spillere ud af klubberne.

I år 2012 skiftede Bajram Fetai Lyngby BK ud med tyrkiske Denizlispor. Selvom Bajram Fetai indledningsvis nød stor succes, endte udlandseventyret som et mareridt for offensivspilleren. Det, der skulle have været Martin Spelmanns udlandseventyr i selvsamme liga, er ligeledes endt som et mareridt. Det fortæller den tidligere OB-spiller til BT.

- Lå du til slaveløn, så skulle du ikke være her. Det er der jo mange af de unge spillere, som går igennem. Og det ville jeg ikke kunne klare. Jeg har jo min familie med hernede, fortæller Martin Spelmann bl.a. blandt andet i dagens udgave af BT med henvisning til, at klubben forsøger at gøre livet så surt som muligt for ham.

Selvom Martin Spelmann ifølge BT er fortrøstningsfuld, er hans nuværende situation desværre endnu et dansk eksempel på, at transfersystemet er i klubbernes favør. Klubber verden rundt forsøger at tvinge spillere ud af deres kontrakter ved hjælp af diverse metoder. Det er blandt andet på den baggrund, at den internationale spillerforening, FIFPro, har lanceret initiativet #GameChangers, der skal gøre op med det fejlslagne transfersystem.

Vil du vide mere om #GameChangers? Klik her

Tilbage

#GameChangers

02.03.2016

Jonas Troest: Tyrkisk klub misligholdte aftalen

LÆS MERE
29.02.2016

Intet nyt i Tyrkiet: Forsøger at tvinge Spelmann ud

LÆS MERE
25.02.2016

Udlandseventyr blev til mareridt for Fetai

LÆS MERE
11.02.2016

Thomas Lindrup: Unødvendigt pres på unge spillere

LÆS MERE
27.01.2016

Mads Øland: Håbløse vilkår i Polen

LÆS MERE
20.01.2016

Boilesen offer for fejlslagent transfersystem: Frosset ud i Ajax

LÆS MERE
14.01.2016

FIFPro og Spillerforeningen lancerer #GameChangers

LÆS MERE
30.10.2015

Mads Øland: Transfersystemet skaber enorm ulighed

LÆS MERE
18.09.2015

FIFPro klager over FIFAs transfersystem

LÆS MERE