03. 03. 2016

Medlemstilbud: Forpremiere på Concussion med Will Smith

Kom til eksklusiv forpremiere på filmen ”Concussion” med Will Smith i hovedrollen.

Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og DEF-sport inviterer i fællesskab alle medlemmer til forpremiere på filmen Concussion i biografer i København og Aarhus. Det er selvfølgelig gratis at deltage*. Og du kan invitere en ledsager med. Du tilmelder dig/jer i formularen nedenfor.

Vi afholder forpremiere i:

København onsdag d. 16. marts kl. 18.00
Palads Bio, sal 10.
Axeltorv 9, 1609 København V

Aarhus torsdag den 17. marts kl 18.00
BioCity (Nordisk Film Biografer) Aarhus, sal 2
Skt. Knuds Torv 15, Aarhus C.

TILMELDING ER LUKKET

Tilmeldingsfrist 14. marts
Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig.
*Det er gratis at deltage og tilmelding er bindende. Der pålægges et gebyr på 100 kr. (billetpris), hvis du tilmelder dig, men ikke møder op.

Om filmen: Dr. Bennet Omalu, spillet af Will Smith, konstaterer kronisk traumatisk encefalopati (CTE) hos to afdøde footballspillere, der begge begik selvmord. Men den amerikanske football-liga forsøger ihærdigt at benægte, at det er den voldsomme sportsgren, der forårsager lidelsen.