24. 04. 2014

Stormøder afholdt i Aarhus og København

Spillerforeningen afholdt 22. og 23. april to stormøder i hhv. Aarhus og København omkring Divisionsforeningens opsigelse af overenskomsten. Spillerne kom med input til ønskerne for en ny aftale.

Efter at Divisionsforeningen har kastet handsken og valgt at opsige overenskomsten, skal en ny på plads. Som led i den proces var en lang række spillere samlet til to stormøder i hhv. Aarhus og København den 22. og 23. april. Her orienterede direktør Mads Øland om processen frem mod en ny aftale, ligesom spillerne kom med input til deres ønsker for en ny overenskomst.

Se billeder fra mødet i København herunder.

Se billeder fra mødet i København herunder.